Julia Chelaru vrea nuntă pe plajă. Ce nu i-a plăcut atunci când s-a căsătorit cu Bogdan Jianu: „Aș vrea mult mai relaxată treaba, cu toate genurile de muzică, să facem nebunie și..."

 Tudorache Simona
.

Julia Chelaru a redecoperit dragostea lângă John după despărțirea de Bogdan Jianu, cu care a avut o relație timp de 18 ani. Dacă fostul ei soț și-a refăcut viața cu Cătălina Ponor, cu care are și doi copii, artista recunoaște că ea ar mai face marele pas doar pentru că își dorește o nuntă la malul mării. Altfel, un act nu crede că poate schimba ceva.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Julia Chelaru s-ar implica de această dată cu toate forțele în organizarea propriei nunți, pentru că în trecut această sarcină i-a revenit fostului ei soț, Bogdan Jianu. De această dată, solista visează la un eveniment puțin ieșit din tipare.

julia-chelaru-3julia-chelaru-3

Julia Chelaru vrea nuntă pe plajă

Dacă ideea primei sale nunți i-a aparținut lui Bogdan Jianu, primul ei soț, de această dată Julia Chelaru are în minte întregul concept și știe precis cum ar vrea să arată ceremonia în care să își jure iubire alături de partenerul ei. „Sunt într-o relație evident, având în vedere că eu am avut o nuntă știută de toată lumea. Am fost în relație 18 ani, dintre care 7 într-o relație și 11 căsătoriți. Odată ce ai făcut prima dată pasul acesta, a doua oară te gândești bine dacă ai mai face-o. Nu te ține niciun act, dar dacă s-ar întâmpla, aș face-o dintr-un singur motiv că mi-aș dori nuntă pe malul mării. E ceva foarte superficial. Și lui îi surâde ideea ( n.r. nunții), dar chestia asta cu actele, ceva dă cu virgulă' a spus Julia Chelaru pentru Cancan.ro.

Julia Chelaru: Mi-aș dori să fie o nuntă pe sufletul meu 100%. Să facem nebunie și tam-tam”

Artista crede că s-a schimbat mult în acești ani, de aceea și nunta pe care o va organiza la un moment dat va arăta altfel decât prima oară. Julia Chelaru și-ar dori ca evenimentul să fie unul restrâns și să adune doar prietenii, cu care să se distreze până dimineața. „Mi-aș dori ca de data aceasta să fie mai pe placul meu nunta. Data trecută a fost o chestie în care s-a implicat mai mult fostul soț, a fost mai pe sufletul lui. Eu schimbându-mă foarte mult, nu cred că aș mai vrea genul acela. Aș vrea mult mai relaxată treaba, cu toate genurile de muzică, cu prietenii noi care sunt diferiți de cei pe care îi aveam atunci. Din acest motiv, mi-aș dori să fie o nuntă pe sufletul meu 100%. Să facem nebunie și tam-tam și hărmălaie. Nu este scris undeva, dar dacă va fi, veți fi invitați', a mai spus cântăreața.

Citește și: Dan Bălan, după ce s-a spus că el și artista Tina Karol formează un cuplu: „A fost o poveste mare în Ucraina. Am făcut cu ea două duete”

Citește și: Cum arată apartamentul Alinei Ceușan din Cluj-Napoca. Are două terase, ușă rotativă la dormitor și se întinde pe tot etajul: „Livingul e spațios, aici e leagănul'

Citește și: Ce discuții a avut Ioana Ginghină cu fiica ei, după ce au aflat despre relația lui Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni: „Eu bănuiam relația. După ce s-a confirmat, eu și cu Ruxandra îi spuneam numai așa'

Citește și: Ce relație are Pavel Bartoș cu cele trei fiice ale sale: „Toată lumea știe că adolescența nu este una foarte ușoară. Nu mă consider cel mai bun tată din lume'

Julia Chelaru nu mai ține legătura cu Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, fostele ei colege de trupă

Julia Chelaru va pleca în curând într-o vacanță în America, unde a mai ajuns atunci când cânta în trupa Sexxy. Solista a făcut parte și din formația exotic, alături de Claudia Pătrășcanu și Andreea Bănică. Astăzi, Julia Chelaru recunoaște că nu mai ține legătura cu fostele ei colege de scenă.

Mi-am luat viza de America, de acolo vin pentru că urmează să plec în America în calitate de turist. Am mai mers în America pe vremea când eram cu trupa Sexxy. Nu mai țin legătura cu Andreea Bănică și Claudia, noi nu am fost prietene la cataramă. Am fost colege în primul rând, dar cât am cântat împreună am fost o familie. Au fost atâția ani, trei ani în Exotic cu Andreea și Claudia și apoi încă patru ani în Sexxy. După care drumurile noastre s-au separat bine de tot și au trecut niște ani de atunci, de când ne-am despărțit. Când faci parte dintr-o trupă, tu trebuie să îți diminuezi din personalitatea ta ca să te aliniezi cu celelalte persoane.

Ne-am mai întâlnit la evenimente, ne face plăcere să mai vorbim. Ele sunt mai apropiate pentru că sunt de acolo, Andreea din Eforie și Claudia din Constanța. Cu Claudia chiar ne-am mai întâlnit în calitate de prietene, era și cu ex-ul ei și avem amintiri frumoase. Ne-am întâlnit cu puțin timp înainte să se despartă', a mai declarat Julia.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton