Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, e transformată complet. Artista a slăbit enorm

 Dumitrache Laura
.

Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, s-a transformat complet. Artista a devenit cunoscută după câștigarea emisiunii difuzată la PRO TV, a slăbit foarte mult, având o imagine diferită față de cea din momentul intrării în lumea mondenă. În vârstă de 36 de ani, Julie s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Julie Mayaya a muncit foarte mult pentru cariera pe care o are în prezent. În 2012, artista a participat la Vocea României și a reușit să-i impresioneze atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu vocea sa specială. Cel care a susținut-o de-a lungul competiției a fost Horia Brenciu, unul dintre jurații reality show-ului. Cântărețul s-a declarat impresionat de talentul mulatrei Juliei Mayaya.

Julie artistaJulie artista

Ultima apariție a artistei la TV a fost în 2021, în cadrul show-ului iUmor, uimindu-i pe jurați cu noua sa transformare. Julie Mayaya a susținut un concert tribut în cinstea marii artiste Tina Turner, în 2021, în cadrul căruia a interpretat piesele memorabile ale legendarei artiste.

O mai ții minte pe Julie Mayaya, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Vocea României”?Ce face și cum arată acum, după 7 ani!

Citește și: O mai ții minte pe Julie Mayaya, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Vocea României”?Ce face și cum arată acum, după 7 ani!

Citește și: Julie Mayaya s-a despărțit de iubit, înainte de nuntă:”Sunt singură”

Citește și: Anca Pandrea, din nou la spital.Astăzi, Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani

Citește și:Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Julie Mayaya, fosta câștigătoare de la Vocea României, transformată complet

Julie Mayaya, în vârstă de 36 de ani, a reușit să cucerească pe toată lumea cu talentul său artistic. În 2012, a câștigat marele premiu al emisiunii Vocea României, de la PRO TV. Cântăreața s-a născut dintr-o mamă româncă și un tată congolez, și a fost crescută în Iași. Horia Brenciu a susținut-o de-a lungul competiției, declarându-se impresionat de talentul lui Julie.

La aproape 10 ani de la participarea sa la Vocea României, artista arată complet schimbată. Artista a slăbit foarte mult și este de nerecunoscut. Julie are o siluetă de invidiat, iar fanii din mediul online sunt impresionați de transformarea ei. Vedeta postează deseori poze cu ea unde își etalează trupul superb.

Julie Mayaya a câștigat 100.000 de euro la Vocea României

În 2012, Julie Mayaya îi impresiona pe jurații Vocea României. Artista a fost surpriza sezonului doi al emisiunii, unde și-a demonstrat talentul pe scena show-ului, devenind preferata lui Horia Brenciu.

Julie a câștigat marele premiu de la Vocea României, de 100.000 de euro și un contract cu Universal Music România. Julie a fost încurajată de prietenii ei să meargă la audițiile pe nevăzute și a reușit să întoarcă scaunele celor patru jurați, interpretând piesa Hurt a Christinei Aguilera.

Julie Mayaya s-a despărțit de iubit înainte de nuntă

Julie Mayaya a format un cuplu cu managerul Mihai Chirvase, dar în 2021, cei doi s-au despărțit. Mihai și Julie erau logodiți și chiar aveau planuri de căsătorie. În 2018, managerul a cerut-o în căsătorie pe artistă. Din păcate, în timp ce amândoi se aflau în timpul unui sport extrem pe apă, inelul a căzut.

Anii au trecut și se pare că lucrurile nu au mers chiar așa cum se așteptau. Sunt singură de câteva luni bune și mă simt foarte bine așa! Eu când iubesc, iubesc cu toată ființa', declara Julie Mayaya.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton