Jurații de la Chefi la cuțite, mărturisiri neașteptate înainte ca sezonul 13 să înceapă: „În nopțile din primele zile am aflat câte medicamente există ca să poți să dormi"

 Tudorache Simona
.

Chefi la cuțite se reîntoarce la Antena1 cu sezonul 13, patru noi jurați și multe surprize. Show- ul culinar va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care au trăit în platoul Chefi la cuțite emoțiile unui nou început.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

S-au confruntat pentru prima dată cu adrenalina un show de televiziune de anvergură și cu presiunea luptelor pentru amulete. Înainte de debutul emisiunii, jurații fac mărturisiri neașteptate. Chefi la cuțite, sezonul 13, va fi cu siguranță altfel.

chef-stefan-popescuchef-stefan-popescu

Chef Orlando Zaharia, despre experiențele de la Chefi la cuțite:  „Cred că nici când s-a născut băiatul meu nu am fost atât de stresat”

 Experiența primelor zile de filmare pentru Chefi la cuțite a fost ceva ce nu pot descrie în cuvinte și cu siguranță va rămâne printre cele mai puternice experiențe din viața mea. În nopțile din primele zile am aflat câte medicamente există ca să poți să dormi. Nu puteam să dorm. Cred că nici când s-a născut băiatul meu nu am fost atât de stresat. În viață, tot ce ți se întâmplă și rămâne remarcabil se împarte în etape. Nunta, nașterea copilului, juriul Chefi la cuțite sunt niște etape. Eu, de-acum, voi vorbi despre momente de după venirea în juriul Chefi la cuțite. Viața mea de-aici începe', spune Chef Orlando Zaharia.

Chef Ștefan Popescu: „Am avut emoții cât platoul acela de mari”

 Și pe Chef Ștefan Popescu l-a încercat din plin această provocare. În primele zile nici nu a reușit să mai doarmă. Am avut emoții cât platoul acela de mari! E ceva cu totul nou. Tensiune, necunoscut… La televizor vezi doar o parte din aceste trăiri. Am simțit presiunea de-a arăta cea mai bună variantă a mea. După primele zile veneam acasă încă tensionat, cu emoții și nu puteam dormi. Dar toată această experiență încărcată de adrenalină îmi place – pentru că este un show TV unde bucătăria este campioana. Și de-asta simt că mi se potrivește', a povestit Chef Ștefan Popescu, jurat la Chefi la cuțite, sezonul 13.

Chef Alexandru Sautner: La un show de o asemenea anvergură e normal ca emoțiile să fie foarte mari

O stare de tensiune a simțit și Chef Alexandru Sautner. Dorința de a excela l-a consumat extrem de mult. În primele zile nu s-a odihnit suficient, iar fiecare întâlnie cu Irina Fodor îi aducea câte un val de căldură. Simțea toate aceste trăiri la nivelul stomacului. „La un show de o asemenea anvergură e normal ca emoțiile să fie foarte mari. Să nu uităm că este show-ul culinar cel mai urmărit din România și noi suntem actorii principali. Prima dată când am venit, eram încordat. Cele dintâi zile, cât ne-am familiarizat cu jurizările și amuletele, au fost foarte grele. În primele trei zile nu știu dacă am dormit opt ore. Tensiunea unei provocări noi și dorința arzătoare de-a excela te consumă. La amulete, de cum intră Irina și ne spune ce ne așteaptă, simt un val de căldură care se oprește în stomac', a declarat Chef Alexandru Sautner.

Citește și: De ce a murit, de fapt, mama lui Cătălin Bordea după ce se vindecase de cancer: „Totul s-a întâmplat foarte repede. Răcești astăzi, în cinci zile te-ai curățat”

Citește și: „La 43 de ani, eu nu am nimic pe numele meu. Casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu…”. Claudia Pătrășcanu, adevărul despre avere și cine se ocupă de bunurile ei

Citește și: Bianca Drăgușanu, petrecere fabuloasă în alb și negru, la 42 de ani, în localul iubitului ei: „Cel mai frumos cadou…”. Ce mesaj emoționant i-a transmis Gabi Bădălău

Citește și: Ce condiție a primit Oana Ioniță de la fostul soț, Florin Budnaru, pentru a-și vedea fiul mai des: „A zis că nu mai face apel dacă…'. Coregrafa a obținut o victorie în procesul privind custodia lui Maxim

Chef Richard Abou Zaki: Zilele de început au fost intense, dar toată echipa m-a făcut să mă simt ca acasă”

 „Primele zile de filmări mi-au adus emoții comparabile cu momentul în care am luat steaua Michelin. Iar când am descoperit cât de multe persoane muncesc în spate, m-am simțit cu atât mai responsabil pentru rolul primit. Fiindcă vorbim de un show culinar – deci la oamenii de acasă trebuie să ajungă o mie de lucruri în plus față de farfuria pe care o face fiecare la amuletă, de exemplu, pentru că telespectatorii nu pot gusta preparatele. Zilele de început au fost intense, dar toată echipa m-a făcut să mă simt ca acasă, am fost primit ca într-o familie și m-am simțit tare bine', a spus Chef Richard Abou Zaki.

Pentru cei patru jurați, emoțiile luptelor pentru amulete au fost cu atât mai mari cu cât, de data aceasta, ele duc dinamica întregii competiții la un nou nivel. Dincolo de avantajele pe care oferă, în sezonul 13 Chefi la cuțite amuletele decid cine sunt cei trei Chefi care ajung în etapa Confruntărilor dintre echipe.

Foto: Pr, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton