Justin Timberlake vine în România, pentru prima dată! Cât costă biletele la Electric Castle 2025 și ce înseamnă Black Ticket care ajunge la 5 mii de euro

.

Justin Timberlake vine pentru prima dată în România, în vara anului viitor, ca headliner al uneia dintre cele mai așteptate ediții Electric Castle. Am aflat deja cât costă biletele și abonamentele pentru Electric Castle 2025, acolo unde va cânta și Justin Timberlake! Reamintim că festivalul Electric Castle are loc la Cluj, așa că fanii din București și din alte zone ale României vor trebuie să facă un efort în plus dacă vor să-l asculte pe Justin Timberlake! Fanii au la dispoziție și opțiunea Black Ticket, care ajunge la 5 mii de euro și include mai multe privilegii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Având în vedere că Justin Timberlake este cap de afiș la Electric Castle 2025, cererea pentru bilete a crescut considerabil, așa că fanii sunt sfătuiți să își rezerve locul cât mai curând pentru a nu rata acest show de excepție. Prețurile biletelor sunt considerate piperate de unii dintre fani, însă în aceste zile pot fi achiziționate la valori mai mici.

justin-timberlake-va-concert-la-electric-castle–foto-ec-11jtpress-e1728413897658justin-timberlake-va-concert-la-electric-castle–foto-ec-11jtpress-e1728413897658

Cât costă biletele la Electric Castle 2025 și când are loc festivalul la care cântă și Justin Timberlake

Electric Castle 2025, unde va fi prezent și Justin Timberlake, va avea loc anul acesta între 16 și 20 iulie 2025, în decorul spectaculos al Castelului Banffy, situat în apropiere de Cluj-Napoca.

Potrivit organizatorilor, Justin Timberlake va aduce pe scena Electric Castle 2025 un show pe măsura reputației sale. Recunoscut pentru energia sa debordantă și carisma care l-au menținut în topul industriei muzicale timp de decenii, Justin Timberlake va interpreta un mix între hiturile care l-au consacrat și piese de pe cel mai recent album al său, Everything I Thought It Was.

Cei care doresc să-l vadă pe Timberlake live pe scena Electric Castle 2025 mai au timp să își achiziționeze bilete până joi, 10 octombrie, ora 23:59, când se va încheia perioada de vânzare la preț special.

Biletele pentru Electric Castle 2025 și, implicit, concertul lui Justin Timberlake, care va urca pe scenă într-una dintre serile festivalului s-au pus deja în vânzare și ele sunt disponibile pe site-ul Electric Castle.

Prețurile biletelor și abonamentelor la Electric Castle 2025:

Black Ticket – 4.999 de euro

General Access Pass – 139 euro

General Access Pass – 150 de euro

Youth 21 Pass – 109 euro

VIP Pass – 249 de euro

VIP Pass + Insurance – 265 de euro

Ultra VIP Pass – 599 de euro

Opțiunea Black Ticket, care costă aproape 5 mii de euro, include cazare la hotel de 5 stele, garderobă gratuită, parcare privată, mâncare și băutură în cadrul Electric Castle, transport privat până la festival, acces la toate experiențele Electric Castle, inclusiv întâlnire cu organizatorii.

Citește și: Cine este Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, și cu ce se ocupă la 21 de ani: „Vrea la Medicină!'

Citește și: Ce relație are Roberta de la Casa iubirii cu fetița lui Sebastian, iubitul ei. Cum s-au fotografiat cele două după descalificarea ei din emisiune

Citește și: Oana Roman îl avertizează pe Marius Elisei că poate ajunge la închisoare dacă nu plătește pensie alimentară: „Eu nu trăiam oricum din ăia 500 de lei, dar…'

Justin Timberlake a devenit celebru cu trupa NSYNC

Justin Timberlake este cunoscut pentru cariera sa solo de succes în muzica pop și R&B, dar și ca membru al trupei NSYNC, una dintre cele mai populare formații de băieți din anii 90 și începutul anilor 2000.

După ce trupa NSYNC s-a destrămat, Timberlake și-a început cariera solo cu succes, lansând albume premiate, cum ar fi „Justified' (2002), care include hituri precum „Cry Me a River' și „Rock Your Body'. De-a lungul carierei sale solo, el a continuat să lanseze piese de succes, precum „SexyBack', „My Love', „What Goes Around… Comes Around' și „Mirrors'.

Pe lângă cariera sa muzicală, Timberlake a avut și o carieră de succes în cinematografie, jucând în filme precum „The Social Network' (2010), „Friends with Benefits' (2011) și „Trolls' (2016), pentru care a și compus piesa „Cant Stop the Feeling!'.

Justin Timberlake a câștigat 10 premii Grammy, la diverse categorii, și 4 premii Emmy. În urmă cu 7 ani, piesa „Cant Stop the Feeling!', inclusă pe coloană sonoră a filmului „Trolls', a fost nominalizată la Oscar, la categoria Cea Mai Bună Piesă Originală, scrie digi24.ro.

A jucat alături de actorul Clint Eastwood în 'Trouble with the Curve' (2012), iar în pelicula 'Runner Runner' (2013) a apărut alături de Ben Affleck. A mai evoluat în 'Inside Llewyn Davis' (2013) şi a împrumutat vocea sa în producţia animată 'Trolls' (2016), pentru care a fost producător muzical executiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton