Kamara îi adresează vorbe dure lui Ionuț Iftimoaie, după eliminarea de la Survivor 2023: "Să nu mai am de-a face cu el niciodată"

.

Kamara îi adresează vorbe dure lui Ionuț Iftimoaie, după eliminarea de la Survivor România. Kamara și Ionuț Iftimoaie nu s-a înțeles deloc în cadrul competiției Survivor România. Iată că nici după ce au spus „adio” competiției, nu există vreo cale de împăcare între cei doi. Kamara a declarat recent că va păstra legătura cu toți colegii din competiție, mai puțin cu Ionuț Iftimoaie de care nici nu mai vrea să audă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kamara îi adresează vorbe dure lui Ionuț Iftimoaie, după eliminarea de la Survivor România. Kamara și Ionuț Iftimoaie au părăsit competiția Survivor România 2023. În timp ce Kamara a fost eliminat prin votul colectiv, Ionuț a decis de bunăvoie să plece acasă, din cauza unor probleme personale urgente. Cu toate că la acest moment Kamara și Iftimoaie nu se mai luptă pentru nicio miză, artistul nu are de gând să revină la sentimente mai bune față de fostul său coechipier. Kamara a declarat că va păstra legătura cu toți cei din echipa sa, în afară de Ionuț Iftimoaie. Iată ce vorbe dure i-a adresat Kamara, luptătorului!

iftimoaieiftimoaie

Kamara îi adresează vorbe dure lui Ionuț Iftimoaie, după eliminarea de la Survivor 2023

Între Kamara și Ionuț Iftimoaie au existat multe neînțelegeri în cadrul competiției Survivor România 2023. După ce ambii au părăsit concursul și au revenit în țară, Kamara a lansat un atac dur la adresa lui Iftimoaie și a spus că nici nu mai vrea să audă de el.

'Ionuț Iftimoaie. Cu el nu voi mai păstra legătura sub nicio formă, din punctul meu de vedere. Ceilalți oameni, cu care am avut de-a face acolo, vor rămâne în lista mea de prieteni, cu siguranță, inclusiv Doc, pe care l-am cunoscut acolo.

Citește și: Carmen Grebenișan a fost propusă pentru eliminare la Survivor România 2023: „Din nefericire…”

Citește și: Kamara și Dan Ursa au fost propuși pentru eliminare la Survivor 2023: „Mă incomodează…”

Citește și: „Am intrat în depresie, nu mai aveam nimic”. Cu ce se ocupă acum Sebastian Dascălu, de la „Insula Iubirii”, și cum se înțelege cu fosta iubită

Citește și: Ilinca Vandici, prima reacție după zvonul divorțului. Andrei Neacșu ar fi făcut avansuri mai multor femei pe Instagram

Pe Ionuț l-am cunoscut în afara show-ului, l-am cunoscut și în show, m-am lămurit, nu se poate. Nu am nicio părere de rău în acest sens, nu am nicio ură în direcția lui, îmi doresc să nu mai am de-a face cu el niciodată. Să fie sănătos și să se trezească la viață', a spus Kamara, pentru click.ro.

Ionuț Iftimoaie a decis să se retragă de la Survivor România

Ionuț Iftimoaie a surprins cu decizia sa de a se retrage din concurs, din cauza unor probleme personală, care nu mai suportau amânare. Daniel Pavel a fost cel care a făcut anunțul spre surprinderea celorlalți concurenți. Faimosul a revenit în România cu două zile înainte de Sărbătoarea Paștelui.

Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția. Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie‘, e anunțul rostit de Daniel Pavel la „Survivor România’ 2023.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton