Kanye West şi Bianca Censori divorţează, la aproape doi ani de când au făcut nunta: „A transformat întreaga familie într-o marfă ieftină”/ Leo Censori, socrul rapperului, a intervenit în căsnicia lor

.

Este vestea momentului în showbiz-ul internațional! Kanye West şi Bianca Censori divorţează, la aproape doi ani de când au făcut marea nuntă. Leo Censori, socrul celebrului rapper, a intervenit în căsnicia lor. Familia Biancăi Censori a fost cea care a decis că este momentul ca cei doi să pună punct relației de iubire pe care o aveau.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Kanye West şi Bianca Censori s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2022, însă acum au ajuns la despărțire. Cei doi divorțează, deoarece Leo Censori, socrul rapperului și tatăl Biancăi Censori, a intervenit în căsnicia lor.

Kanye West Bianca Censori3Kanye West Bianca Censori3

Citește și: Kanye West și Bianca Censori s-au despărțit, la doar un an de la căsătorie: 'Este o persoană foarte dificilă. Familia ei nu a fost niciodată…'

Citește și: Cele mai șocante apariții ale soției lui Kanye West. Bianca Censori a apărut de mai multe ori aproape dezbrăcată în public, fără niciun fel de lenjerie intimă / FOTO

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Luciu cu sora ei, Nicoleta, și de ce nu a vizitat-o deloc vara trecută: „Este primul an în care nu am mai ajuns la ea. Stă cu copiii în…'

Citește și: Ce relație au Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea cu fiica lor de 6 ani și ce trăsături a moștenit Zeny de la ei: „Este Leoaică, vă imaginați. Știe ce vrea, întotdeauna are părerea ei. Îmi doresc să se formeze…' / EXCLUSIV

Kanye West şi Bianca Censori divorţează, la aproape doi ani de când au făcut nunta

Leo Censori, tatăl Biancăi Censori, a fost profund afectat de comportamentul lui Kanye West, fiind nemulțumit de faptul că celebrul rapper o obliga pe fiica lui să se prezinte în public în ținute provocatoare. Bărbatul și-ar fi dorit chiar să îl confrunte personal pe ginerele lui pentru a pune capăt lucrurilor neadecvate din căsnicia lui cu fiica sa.

„Leo este furios. Kanye a transformat-o pe Bianca și întreaga familie într-o marfă ieftină', a spus o sursă apropiată familiei, conform dailymail.co.uk.

Potrivit TMZ, cântărețul le-ar fi mărturisit prietenilor că s-a săturat de partenera lui de viață și își dorește să fie singur. După despărțire, Kanye West a plecat în Japonia, iar Bianca Censori s-a dus în Australia pentru a fi alături de mama ei.

Motivele exacte ale separării nu au fost clarificate, dar el pare hotărât să înainteze actele de divorț și nu își dorește să mai reia relația.

Cum se comporta Kanye West cu Bianca Censori

În timpul căsniciei, Bianca Censori a fost supusă unor reguli stricte impuse de soțul ei, Kanye West, printre care restricții legate de vorbitul în public și alegerile vestimentare. Potrivit apropiaților celor doi, cântărețul nu avea un comportament adecvat față de partenera lui de viață.

De asemenea, rapperul controla alimentația și programul de exerciții al soției lui, deși artistul nu respecta acest stil de viață, ceea ce a contribuit la tensiunile evidente dintre cei doi îndrăgostiți.

„Kanye avea un set de reguli pentru Bianca. Nu avea voie să vorbească și trebuia să poarte doar ceea ce îi alegea el', a dezvăluit un apropiat al celor doi, conform TMZ.

Rapperul și partenera lui s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2022

Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2022, la scurt timp după ce rapperul a divorțat de actrița Kim Kardashian. Încă de la început, relația lor a fost considerată instabilă din cauza comportamentului pe care el îl avea față de partenera lui de viață și a stilului său de viață controversat. Relația lor a fost marcată de controverse, momente de umilință publică și tensiuni în familie.

Acum, la mai puțin de doi ani de la căsătorie, mariajul lor se apropie de final. Cu toate acestea, câțiva experți în PR cred că despărțirea ar putea fi o strategie a lui Kanye West pentru a rămâne în centrul atenției.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton