Karmen Simionescu s-a despărțit de Bogdan Căplescu, tatăl fiicei sale, după 5 ani de căsnicie. Primele declarații despre divorț: "Nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit"

 Dumba Gabriela
.

Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, au pus punct căsniciei lor de cinci ani, iar fiica lui Adrian Minune a fost cea care a explicat de ce au decis să se despartă. Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu sunt părinții unei fetițe de cinci ani și au cerut discreție în legătură cu divorțul, așa încât Sofi să nu fie afectată de gura lumii.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Deși fanii ei se așteptau că urmează nunta, Karmen Simionescu anunță că ea și Bogdan Căplescu au pus punct căsniciei lor. După cinci ani împreună, fiica lui Adrian Minune susține că ea și tatăl fiicei sale au ajuns la concluzia că nu se potrivesc.

348396_original348396_original

De ce au decis Karmen Simionescu și soțul ei, Bogdan Căplescu, să se despartă

Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au cununat civil în anul 2019 și au tot amânat nunta pentru că fiica lui Adrian Minune voia ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Chiar acum doi ani, Karmen spunea că este posibil ca nunta cu tatăl fiicei sale să aibă loc în vara lui 2024, însă cum sora ei mai mică a decis să i-o ia înainte, Karmen a renunțat la idee. De tot!

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta (…) De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit. Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi. Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii”, a spus Karmen Simionescu.

Fiica lui Adrian Minune cere discreție din partea apropiaților pentru că vrea să o ferească pe fiica ei de comentarii răutăcioase.

„Fetița noastră are deja 5 anișori, face parte dintr-o comunitate, copiii vorbesc și nu aș vrea să aibă ea de suferit din cauza a ceea ce se întâmplă în presă, sau a ceea ce se spune. Scopul meu și al soțului meu este ca fetița noastră să fie bine și să treacă ușor peste perioada care urmează pentru că se întâmplă schimbări în viața ei și nu e ușor pentru niciun copil care trece prin așa ceva. Sofi va face parte, în continuare, și din viața mea și din viața tatălui ei„, a mai spus Karmen Simionescu.

Citește și: Prin ce situații înfricoșătoare a trecut Karmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, în timpul filmărilor pentru Clanul: „Nu puteam să vorbesc, nu puteam să mă mișc, a fost înfiorător'

Citește și: Karmen Simionescu și soțul ei au cerut îndrumare în căsnicie de la preot: „Ai o femeie puternică lângă tine, ascultă de ea’. De ce au fost și la terapie de cuplu

Cât de mult a afectat-o pe Karmen Simionescu lipsa tatălui ei în copilărie

Recent, Karmen Simionescu și-a deschis sufletul și a vorbit pe larg despre momentele frumoase ale copilăriei sale, dar și despre cele mai puțin plăcute. Nu este pentru prima dată când face acest lucru, însă abia acum a recunoscut cât de mult a afectat-o lipsa tatălui ei în copilărie.

Oriunde era cu mama ei, Cati Simionescu, fie că vorbim de parcuri, serbări și toate momentele din viața ei, ceea ce mai târziu a afectat-o, dar totodată a și învățat-o să fie o femeie puternică și independentă.

„Eu eram în parc tot timpul cu mama, niciodată cu tata. Eu eram la cumpărături tot timpul cu mama, niciodată cu tata. La serbări, la petreceri, oriunde eu eram tot timpul cu mama, niciodată cu tata. În jurul meu vedeam că există un exemplu de tată undeva, dar consider că chestia asta m-a făcut mai puternică. Nu am luat-o ca pe „Vai, săraca de mine, am crescut cu absența tatălui. Nu, niciodată. Din contră, sunt super tare că în ziua de astăzi nu mă simt amputată, ci din contră, a fost un motiv în plus de a-mi întări personalitatea„, a spus Karmen Simionescu în cadrul podcastului „DilEMMA’.

Karmen Simionescu nu a fost afectată doar în copilărie de lipsa tatălui ei, care era tot timpul plecat la evenimente și concerte.

Să fim sinceri, tata nu a luat parte la toată educația noastră (…) Cred că orice bărbat, adică nu e de judecat treaba asta, dar pur și simplu cred că ar constata că nu se descurcă fără mama. Îmi doresc foarte mult ca copilul meu să nu aibă traume. Eu am avut câteva traume din copilărie. Lipsa de încredere în bărbați, pentru că tata ba era, ba nu era, ba era la cântare. Și tot timpul am văzut-o pe mama mea descurcându-se singură. Chestia asta m-a făcut pe mine să îmi doresc să devin o femeie independentă, atât financiar, cât și emoțional. Mi-am implementat în minte faptul că eu voi fi bine și cu tati și fără tati. Și cu soț și fără soț’, a mai mărturisit Karmen Simionescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton