Kate Middleton a făcut furori într-un compleu românesc: "Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț". Cum arată outfitul și ce preț are

 Oana Pantazi
.

Cunoscută ca un adevărat fashion icon, Kate Middleton a impresionat recent într-un compleu ecru, care-i flata silueta subțire. Prințesa de Wales, aflată în vizită la Nottingham, la Trent University, a purtat această piesă superbă, care a atras atenția tuturor. Ulterior, s-a aflat că piesa a fost fabricată în România. Mai mult, compleul are un preț accesibil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflată în vizită în Nottingham, zilele trecute, Kate Middleton a făcut furori cu un compleu de culoare ecru, despre care ulterior s-a aflat că este produs într-o mică fabrică din Piatra Neamț, o afacere de familie. Mai mult piesa costă doar 145 de dolari (684 de lei), un preț infim pentru Prințesa de Wales, dar accesibil pentru toate femeile pasionate de fashion.

392744592_6650106571743304_6890537657621468585_n392744592_6650106571743304_6890537657621468585_n

Kate Middleton a făcut furori într-un compleu românesc

Kate Middleton este un etalon al modei nu doar pentru femeile britanice, ci și pentru fashionistele din lumea întreagă. Prințesa de Wales are un secret infailibil – îmbină perfect nu doar stilurile, ci și outfiturile de brand cu cele accesibile, mass market. Recent, Kate a impresionat, în Nottingham, unde a venit la Trent University pentru a ține un discurs despre importanța sănătății mintale. Soția lui William arăta superb într-un compleu fabricat în România, într-o fabrică din Piatra Neamț. Iar cea care a semnalat această întâmplare fericită este chiar jurnalista Irina Păcurariu, nativă din Piatra Neamț, la rândul ei clientă a acestui brand.

Citește și: După trei nașteri, Kate Middleton, neschimbată într-o rochie pe care a mai purtat-o acum 6 ani!

Citește și: De ce au divorțat George Ivașcu și soția lui în 2008 și cum se înțeleg acum: „Ultima prioritate pe agendă era familia. Suntem cu probleme, cu bucurii…. S-au recăsătorit după o lună / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Cum se descurcă actrița ca mamă: „Dormim noaptea de câteva luni, după 5 ani de nesomn. Ies la o discotecă sau cafea cu fetele / EXCLUSIV

„Ieri au apărut fotografiile cu prințesa care, în vizită la Nottingham University, a purtat acest costum, impecabil de altfel. Desenat, croit, tricotat şi exportat din Piatra Neamț pentru un brand francez considerat hibrid între lux și haine abordabile tuturor.

Fabrica din România, care produce și în nume propriu și pentru unele dintre cele mai exclusive mărci din lume, este o afacere de familie, apărută după 1990, în care mama, fiica și nepoatele fac parte din întreg. Întâmplarea face că e o companie ale cărei cliente suntem și noi, eu și fetele mele, plus multe dintre prietene.

Așa că azi am sărbătorit cu un shopping la prețuri absolut decente, tot ce am luat fiind cashmir și lână, fire prețioase și design impecabil. Singura problemă reală a fost să ne oprim.

Monica Pecheanu Augsburger e generația de mijloc a afacerii, o fostă campioană de tenis, iubitoare de libertate și viață în natură, care continuă visul mamei ei, doamna Lucia Matasă. Aș spune că din toate astea ceva există și în fiecare obiect made in Romania' care îi poartă amprenta. Good job, fetelor!„, a scris Irina în social media.

„Fabrica noastră a lucrat acest compleu”

Monica Pecheanu Augsburg a avut onoarea de a-și vedea produsul purtat de către Prințesa de Wales, un fashion icon în Marea Britanie și nu numai, iar aceasta este cea mai bună recunoaștere pentru micuța fabrică din Piatra Neamț.

„Fabrica noastră Augsburg a lucrat acest compleu! Simt cum grația divină ne-a ajutat, după atât de multă dăruire, muncă! Mulțumesc mamei, Nadiei, întregii echipe Augsburg, pentru aceste momente! Așa cum a visat mama…. O afacere de familie…”, a scris în social media Monica Pecheanu Augsburger, în dreptul unor fotografii care o înfățișează pe Prințesa de Wales îmbrăcată în acest compleu.

De altfel, compleul costă 145 de dolari, o sumă rezonabilă pentru o asemenea piesă. De altfel, Kate Middleton, care este faimoasă nu doar pentru faptul că reciclează hainele, ci și că îmbină perfect piese scumpe cu piese de mass-market, a purtat de-a lungul timpului ținute care la reducere costau sub 20 de dolari.

Foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton