Kate Middleton a purtat același costum de două ori într-o săptămână: "Unde este fashionista?!". Ce i-a deranjat, de fapt, pe fanii Prințesei de Wales  

 Oana Pantazi
.

Supranumită și Regina Stilului, dar și a ținutelor ieftine, Kate Middleton și-a contrariat fanii după ce a purtat același costum de două ori într-o săptămână. Iată ce i-a deranjat, de fapt, pe admiratorii Prințesei de Wales și ce ar vrea să vadă schimbat la ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton este un etalon al modei nu doar pentru femeile britanice, ci și pentru fashionistele din lumea întreagă. Prințesa de Wales are un secret infailibil – îmbină perfect nu doar stilurile, ci și outfiturile de brand cu cele accesibile, mass market! Din păcate însă, soția Prințului William a reușit să dezamăgească recent, și nu din cauză că ar fi îmbrăcat o ținută prea ieftină, fiindcă acest lucru a fost apreciat întotdeauna.

William and Kate in CardiffWilliam and Kate in Cardiff

Kate Middleton a purtat același costum de două ori într-o săptămână

Kate Middleton a devenit deja faimoasă pentru reciclarea hainelor, dar și pentru faptul că nu ezită să poarte ținute din magazine mass-market, inclusiv la evenimentele oficiale. De data aceasta, alegerea pe care a făcut-o Kate nu a fost pe placul fanilor ei. Prinții de Wales au onorat, marți, Luna Istoriei Negre în Marea Britanie, iar Kate a surprins deoarece a ales să poarte același outfit pe care îl îmbrăcase cu doar trei zile în urmă, la întâlnirea cu Tim Cook, CEO-ul Apple. 

Citește și: După trei nașteri, Kate Middleton, neschimbată într-o rochie pe care a mai purtat-o acum 6 ani!

Citește și: De ce au divorțat George Ivașcu și soția lui în 2008 și cum se înțeleg acum: „Ultima prioritate pe agendă era familia. Suntem cu probleme, cu bucurii…’. S-au recăsătorit după o lună / EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka merge la grădiniță, la nici 2 ani. Cum se descurcă actrița ca mamă: „Dormim noaptea de câteva luni, după 5 ani de nesomn. Ies la o discotecă sau cafea cu fetele’ / EXCLUSIV

Kate a purtat un sacou Holland Cooper (669 $) și pantaloni drepți (364 $) cu talie înaltă, de la același brand la ambele evenimente. Doar că la prima întâlnire a ales o helancă, în timp ce la al doilea eveniment a purtat o bluză cu decolteu în V.

Deși este un style icon, mai ales că, de multe ori, reușește să creeze lookuri spectaculoase cu ținute ieftine, de data aceasta Kate nu a mai impresionat. Fanii nu s-au arătat deranjați doar de faptul că Prințesa de Wales a purtat de două ori la interval de câteva zile același costum…

Kate Middleton s-a îmbrăcat de 8 ori în costum într-o lună

Pe fani nu i-a deranjat neapărat faptul că Prințesa de Wales s-a îmbrăcat de doauă ori într-o săptămână în aceeași ținută, ci, mai degrabă, faptul că soția lui William pare să nu mai iasă din costume. De pe 8 septembrie, când a comemorat un an de la moartea Reginei Elisabeta a II-a, Kate a îmbrăcat doar pantaloni, iar fanii, care o adorau în rochii, își vor Prințesa înapoi.

Drept urmare, comentariile au început să curgă în social media: „Unicul lucru care îmi place este că nu a purtat din nou puloverul pe gât, arăta mai bine cu cămașă', a scris un fan.

„Este superbă, dar în acest moment m-am plictisit. Unde este fashionista?! Adu-o înapoi, te rog!', a exclamat cineva.

„De ce ar purta același costum de două ori într-o săptămână?', și-a arătat nemulțumirea un internaut.

„Nu e destul de rău că poartă aceleași costume McQueen sau Mouret, dar în culori diferite, la fiecare angajament?! Atât de dezamăgitor!', a conchis un altul.

Prințesa de Wales adoră hainele mass-market

Chiar dacă la evenimentele formale Kate Middleton poartă rochii de brand, în particular Prințesa de Wales nu diferă cu nimic de femeile obișnuite în privința ținutei, iar acest lucru i-a adus un capital de simpatie uriaș.

În pandemie, când și-a diminuat aparițiile publice, fanii au fost încântați să descopere să o descopere pe Kate în intimitatea căminului său nu o dată. Iar într-una dintre discuțiile de pe Zoom au remarcat că purta o rochie verde înflorată… de la Zara. Chiar dacă rochia a costat inițial 70$ – un preț decent, de altfel -, ulterior a fost redusă pe site-ul brandului la doar 13$.

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, în 2019, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, și tot atunci s-a afișat pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Prinților de Wales.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton