Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie: "Ultimele 9 luni au fost incredibil de grele"

 Oana Pantazi
.

După nouă luni dificile, Kate Middleton a anunțat că a terminat chimioterapia, iar cancerul este în remisie. Prințesa de Wales a vorbit cu deschidere despre starea ei actuală, dar și despre momentele grele prin care au trecut ea și familia ei de când a fost diagnosticată cu cancer.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Într-un videoclip publicat de Palatul Kensington, Kate Middleton a anunțat că a încheiat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului și va reveni treptat la viața publică în lunile următoare. La începutul acestui an, Prințesa de Wales șoca o lume întreagă dezvăluind că suferă de cancer și că a început chimioterapia.

FWROFWRO

Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie

Anul a început sub cele mai negre auspicii pentru familia regală britanică, atât Regele Charles, cât și nora lui, Kate Middleton anunțând că suferă de cancer, după ce au fost supuși unor operații. Nouă luni mai târiu, Kate Middleton a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a anunțat că boala ei este în remisie în urma chimioterapiei și că este „cancer free”, dar că procesul de vindecare va fi unul lung.

Citește și: Kate Middleton, onorată de Regele Charles. Ce titlu regal a primit Prințesa de Wales în timp ce se luptă cu cancerul

Citește și: Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Ieri, Palatul Kensington a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, în cadrul căruia Prințesa de Wales a dezvăluit că şi-a terminat chimioterapia și că intră într-o „nouă fază de recuperare'.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi, ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu smerenie, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, odată cu aceasta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de bune. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit. Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer„, a transmis Prințesa de Wales.

Kate Middleton: „Intru în această nouă fază a recuperării cu un sentiment reînnoit de speranță și apreciere a vieții”

În continuarea mesajului, Kate a dezvăluit că va avea parcurs un nou drum dificil, cel către vindecarea completă, însă acest lucru nu o va opri să-și reia angajamentele publice. Prințesa de Wales le-a mulțumit și celor care i-au fost alături în această perioadă cumplită.

Deși am terminat chimioterapia, drumul spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai iau câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când voi putea.

În ciuda a tot ce a fost înainte, intru în această nouă fază a recuperării cu un sentiment reînnoit de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem foarte recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am căpătat o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au făcut cu adevărat să fim umili. Pentru toți cei care își continuă propria călătorie prin cancer – rămân alături de voi, cot la cot, mână în mână. Din întuneric, poate ieși lumina, așa că lăsați lumina să strălucească, a spus Kate Middleton în mesajul video, care conține imagini cu ea conducând și plimbându-se alături de familia ei în Norfolk.

Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer în luna martie, după ce a suferit o operație de stomac majoră. Palatul Kensington nu a oferit însă alte detalii despre boala și tratamentul prințesei, invocând dreptul acesteia la intimitate medicală.


Foto: Hepta, Profimedia



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton