Kate Middleton e Regina stilului... și a ținutelor ieftine! Cea mai recentă achiziție: o rochie de 13 dolari

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este un style icon pentru femeile din lumea întreagă, fiind cu atât mai apreciată cu cât, de cele mai multe ori, reușește să creeze lookuri spectaculoase cu ținute ieftine… Extrem de ieftine dacă ne gândim că cea mai recentă achiziție a ei este o rochie de doar 13 dolari!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kate Middleton este, cu siguranță, Regina lucrurilor ieftine, reușind să arate spectaculos cu ținute și cu accesorii pe care și le permite orice femeie. Soția Prințului William a accesorizat nu o dată haine de brand cu bijuterii ieftine… Dar la fel de bine Ducesa de Cambridge poartă rochii mass-market, cel mai bun exemplu fiind cea mai recentă apariție a sa.

Kate Middleton adoră rochiile mass-market

Chiar dacă la evenimentele formale Kate Middleton poartă rochii de brand, în particular Ducesa de Cambridge nu diferă cu nimic de femeile obișnuite în privința ținutei, iar acest lucru i-a adus un capital de simpatie uriaș.

Recent, soția Prințului William, care, în contextul pandemiei de coronavirus, și-a diminuat aparițiile publice, a participat la o discuție pe platforma Zoom. Fanii au fost încântați să descopere că Ducesa de Cambridge, aflată în intimitatea căminului său, purta o rochie verde înflorată… de la Zara. Chiar dacă rochia a costat inițial 70$ – un preț decent, de altfel -, acum se găsește pe site-ul brandului la doar 13$.

De altfel, Ducesa de Cambridge stăpânește perfect noul stil de comunicare video, la fiecare apariție alegând ținute confortabile și mai ales accesibile ca preț.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: 'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

Kate Middleton reciclează hainele

Dat fiind că femeile din familia regală au un buget destul de substanțial alocat pentru ținute, acestea își permit o garderobă de designer și bijuterii pe măsură, pe care le folosesc în cadrul evenimentelor oficiale. Iată însă că Ducesa de Cambridge nu se sfiește să poarte haine ce pot fi achiziționate din orice mall la un preț mai mult decât decent.

Anul trecut, Kate Middleton a dovedit încă o dată ce înseamnă cu adevărat termenul de influencer sau de trend-setter în momentul în care a apărut la primul său eveniment oficial al toamnei într-o superbă rochie midi cu print floral la care a asortat o pereche de cercei ieftini. Urmarea? Rochia, un outfit Emilia Wickstead în valoare de 2.707 dolari, s-a vândut imediat pe site, iar cerceii Accessorize, brand care a existat și la noi mulți ani, în valoare de numai 9 dolari, au fost probabil cel mai vândut accesoriu al acestui sezon.

Kate-MiddletonKate-Middleton

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, în 2019, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, și tot anul trecut s-a afișat pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Citește și: De ce a făcut Irina Loghin o formă ușoară a bolii COVID-19. Are un sistem imunirar de invidiat: la 80 ani, face zilnic două ture de Herăstrău și mânăncă sănătos de-o viață

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton