Kate Middleton, gest emoționant pentru Prințul Harry. Cum a reacționat Prințesa de Wales de ziua cumnatului ei

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton a făcut recent un gest emoționant pentru Prințul Harry, care a împlinit 40 de ani. Conform apropiaților, în pofida relațiilor reci instaurate după ce el a părăsit Anglia alături de Meghan Markle, cumnata sa l-a felicitat de ziua lui și, mai mult, i-ar fi trimis și un cadou.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Prietenia dintre Kate Middleton și Prințul Harry este una veche, dar aceasta s-a diluat mult odată cu apariția în viața sa a lui Meghan Markle, între cele două cumnate neexistând aceeași relație de prietenie. Cu toate că acum Harry a ieșit din grațiile Familiei Regale, cumnata sa nu a uitat să îl felicite de ziua lui de naștere, după cum a dezvăluit o sursă din proximitatea Prințesei pentru publicația Express.

Printul-Harry-si-Kate-MiddletonPrintul-Harry-si-Kate-Middleton

Kate Middleton, gest emoționant pentru Prințul Harry

Plecarea Ducilor de Sussex din Marea Britanie, după ce au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale britanice, a produs furtună nu doar în rândul admiratorilor lui Meghan Markle și ai Prințului Harry, ci și în Familia Regală britanică, această dezertare scăzând mult nivelul de popularitate al monarhiei în general. Mai mult, și Kate Middleton a avut de suferit după ce Harry s-a însurat, pentru că cei doi aveau o relație specială înainte de a apărea Meghan în viața lui.

În pofida acestei situații delicate, Prințesa de Wales a făcut un pas important și și-a felicitat cumnatul de ziua lui de naștere. I-au urmat exemplul soțul ei, Prințul William, dar și tatăl său, Regele Charles, și Regina Camilla, fiind prima oară după trei ani când familia marchează aniversarea lui Harry.

Citește și: Mona Nicolici povestește că a învățat „târziu și greu să comunice' cu soțul ei, chef Cezar Munteanu: „Nu găseam o soluție pentru a regla lucrurile. E cam mult piper în căsătoria noastră, pentru că…'

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…' / EXCLUSIV

„Kate a fost foarte mult forța motrice din spatele urărilor de ziua lui Harry, pe măsură ce își îndeplinește încet-încet jurământul de a restabili un fel de pace și iertare între Harry cel înstrăinat și familia sa înainte de a fi prea târziu. I-a spus lui William în termeni foarte clari că nu este momentul pentru resentimente, că trebuie să arate lumii că dragostea și familia sunt în centrul valorilor lor, dar, mai important, Kate a vrut ca Harry să primească acest mesaj în ziua cea mare', a dezvăluit sursa pentru Express.

Mai mult, sursa a dezvăluit că Prințesa de Wales i-a trimis lui Harry și un cadou, care a fost primit cu plăcere.

„Pentru Harry a însemnat enorm faptul că Familia Regală, precum și Prințul și Prințesa de Wales i-au trimis acest semn de împăcare pe social media. Și Kate a ținut morțiș să îl sune și să îi trimită și un cadou frumos', a mai spus sursa din proximitatea Familiei Regale.

Kate Middleton și Prințul Harry au fost foarte apropiați în trecut

Oricât ar părea acum de ciudat, Kate Middleton și Prințul Harry au fost prieteni dintotdeauna, ea, el și William formând un trio formidabil cât timp mezinul familiei a fost burlac. Iar în pofida tuturor zvonurilor, tot Kate a fost cea care l-a sfătuit și l-a încurajat în privința lui Meghan Markle.

Oricum, complicitatea dintre ei și simpatia pe care și-o poartă reciproc puteau fi observate în orice fotografie în care apăreau împreună (vezi galeria foto!). Conform Us Weekly, care cita surse din proximitatea Familiei Regale, Kate a plâns pentru prietenia ei pierdută, părând „incredibil de rănită' de faptul că Ducii de Sussex au ales să părăsească Marea Britanie.

„Și-ar fi dorit să poată vorbi cu Harry. Îi lipsește și se teme că nu va mai fi niciodată aproape de el”, dezvăluiau sursele, după despărțirea lui Harry de familie.

În ceea ce privește relația dintre Kate și Meghan, cele două „nu ar putea fi mai diferite de atât', astfel încât faptul că sunt departe una de alta e cel mai bun lucru care putea să li se întâmple amândurora. Din păcate, acest lucru l-a îndepărtat pe Harry de familie și de prieteni…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton