Kate Middleton, gest emoționant pentru Prințul Louis, care împlinește 6 ani: "A devenit un fel de tradiție..."

 Tudorache Simona
.

Prințesa de Wales se pregătește să ducă la îndeplinire o tradiție specială în această seară, iar asta pentru a marca ziua de naștere a Prințului Louis. Cel mai tânăr membru al familiei urmează să sărbătorească, mâine, 23 aprilie, a șasea aniversare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit anterior că sărbătorește ziua de naștere a copiilor ei la miezul nopții și că stă trează până târziu pentru a le pregăti un tort.

kate-middleton-55kate-middleton-55

Kate Middleton pregătește o surpriză pentru Prințul Louis de ziua lui de naștere

Kate Middleton își adoră copii, iar acum face un gest emoționant pe pentru Prințul Louis. Îi pregătește un tort cu surprize. „Îmi place să fac tortul', a spus mama celor trei copii în 2019, în timp ce apărea alături de Prințul William la programul BBC -A Berry Royal Christmas with Mary Berry.

Îmi place să fac torturi. A devenit un fel de tradiție să stau trează până la miezul nopții cu o cantitate mult prea mare de compoziție și glazură… întotdeauna îmi iese prea mult. Dar ador pur și simplu', a mai spus Kate Middleton.

Acesta va fi probabil o perioadă ceva mai tensionată pentru Kate Middleton, deoarece familia regală lansează de obicei un nou portret al copiilor pentru a marca o aniversare.
Cu toate acestea, în urma scandalului care a apărut după ce Palatul Kensington a lansat o fotografie trucată cu Prințesa de Wales și cei trei copii ai săi de Ziua Mamei, orice imagine cu Louis va fi inevitabil supusă controlului.

Citește și: Dinu Maxer a sărbătorit-o acasă pe iubita lui, Magdalena Chihaia, după ce au scăpat de potopul din Dubai: „Petrecere Hawaii de 38 de ani”

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Influencerița a făcut mai multe feritilizări in vitro, dar nu a reușit să devină mamă: „Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată”

Citește și: Sofia Vicoveanca, mărturisiri dureroase despre copilărie. S-a refugiat cu mama ei în Ucraina, în al Doilea Război Mondial: „Tata a fost dus în lagăr la ruși, nici nu mai știam dacă mai trăiește. Am venit de la școală și am găsit un militar în casă…' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Lis nu mai face față cheltuielilor. Vedeta a scos la vânzare crucea lui Viorel Lis de la Săpânța: „Nu cred că mai are cineva din lume”

Citește și: Cristina Cioran, acuzații grave la adresa lui Alex Dobrescu, în instanță: „A jignit-o în diferite feluri. I-a dat pumni, palme şi picioare şi a dat-o afară din casă în lenjerie intimă”

Kate Middleton le-ar putea face și fotografii copiilor

În timp ce Kate Middleton face ea însăși, la aniversări, fotografiile cu copiii, probabil că de această dată va rupe această tradiție, asta pentru a evita un nou scandal. Acest lucru vine după ce Prințesa a recunoscut că a editat controversata poză de Ziua Mamei, după ce a fost retrasă de marile agenții foto.

Luna trecută, Kate Middleton a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer. Într-un videoclip emoționant, Prințesa și-a exprimat speranțele pentru o recuperare completă și a cerut publicului confidențialitate, deoarece are nevoie de liniște pentru a urma ședințele de chimioterapie.

Foto: Profimedia, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton