Kate Middleton a fost internată în spital și operată: "Este puțin probabil ca prințesa să revină la a-și asuma îndatoririle publice până..."

 Radulescu Ruxandra
.

Kate Middleton a fost internată în spital și operată. Prințesa de Wales, Kate Middleton, s-a internat într-un spital privat din Londra, unde a suferi o operație abdominală, a anunțat, miercuri, Casa Regală britanică. Intervenția chirugicală a avut loc marți, iar Kate Middleton va mai rămâne în spital încă 10-14 zile, pentru a se recupera.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton, 42 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdomenului, într-un spital privat din Londra, marți, 16 ianuarie, au anunțat reprezentanții Casei Regale britanice. Operația s-a încheiat cu bine, iar Middleton va sta încă 14 zile în spital, unde se va recupera. Casa Regală britanică a menționat că Prințesa de Wales prezintă scuze pentru amânarea angajamentelor, din cauza problemelor de sănătate.

FWROFWRO

Prințesa Kate Middleton a fost internată în spital și operată

Kate Middleton a fost supusă unei intervenții medicale înzona abdomenului. Prințesa de Wales rămâne în continuare internată în spitalul privat din Londra pentru încă două săptămâni. Potrivit comunicatului Casei Regale, Kate Middleton ăși va putea relua angajamentele abia după sărbătorile de Paște.

Se preconinează că va rămâne în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște (31 martie – n.r.),', se arată în declarația Palatului Kensington.

Citește și: Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

„Prințesa de Wales apreciază interesul pe care îl va genera această declarație. Ea speră că publicul va înțelege dorința ei de a menține cât mai multă normalitate pentru copiii ei; și dorința ei ca informațiile medicale personale să rămână private', mai transmite aceeași sursă.

„Pe baza recomandărilor medicale din prezent, este puțin probabil ca prințesa să poată să revină la a-și asuma îndatoririle publice până după Paște', se mai arată în comunicatul Casei Regale.

Palatul Kensington va mai oferi informații cu privire la starea alteței sale regale, doar când vor exista astfel de informații de oferit', mai notează reprezentanții.

Ce dietă ține Kate Middleton

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale momentului. Soția prințului William a fost adeseori asemănată cu regretata Lady Diana, datorită eleganței și a naturaleței. Deși a adus pe lume trei copii, Kate a revenit la silueta de model după fiecare naștere. Regimul ei se bazează pe crearea unei rutine alimentare bazate pe cinci mese pe zi: trei mese principale și două gustări. Toate bogate în proteine ​​și abundente în legume, în special în legume crude, pline de fibre.

Deși deține un rang princiar, lui Kate Middleton îi place să-și prepare singură mâncarea de regim. Prințesa de Wales are câteodată parte de ajutorul celor trei copii ai ei, Charlotte, George și Louis. Chiar dacă a slăbit adeseori cu un regim bazat mai mult pe proteine, vara, Kate adoptă o dietă mai lejeră, profitând de fructele și legumele de sezon. Dimineața, Kate consumă cu un suc verde, în care amestecă varză kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată, frunze de coriandru și afine.

Prin combinarea acestor ingrediente rezultă o băutură sănătoasă pentru dimineață, ideală pentru cei care vor să slăbească. Cu această combinație, nu trebuie să fie o surpriză faptul că Prințesa de Wales are talia subțire.

De asemenea, în zilele în care face mai mult sport, Kate își permite să consume și fulgi de ovăz în diferite combinații, aceștia având un aport semnificativ de carbohidrați și furnizând energie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton