Kate Middleton, într-o ținută splendidă la Wimbledon. Prințesa de Walles, elegantă și zâmbitoare, la jumătate de an după ce a început tratamentul împotriva cancerului

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton a ales să poarte o rochie mov la Wimbledon și a făcut senzație. Prințesa de Wales și-a făcut apariția la campionatele de tenis de la Wimbledon alături de fiica ei, Prințesa Charlotte, deși încă urmează un tratament pentru cancer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Duminică, Prințesa de Wales a fost văzută intrând la eveniment alături de fetița ei de 9 ani. Prințesa a uimit într-o rochie midi mov și pantofi bej, în timp ce Charlotte arăta superb într-o rochie cu buline și balerini. Middleton, în vârstă de 42 de ani, părea mai veselă ca de obicei, dar mult mai slabă.

Her Royal Highness, Princess of Wales, Kate Middleton, GBR, after final of 2024 All England Lawn Tennis Championships atHer Royal Highness, Princess of Wales, Kate Middleton, GBR, after final of 2024 All England Lawn Tennis Championships at

Cum și-a făcut apariția Kate Middleton la Wimbledon. Superbă, într-o ținută mov

Soția lui William a făcut cu mâna mulțimii înaintea finalei masculine de simplu, a stat în public și a aplaudat. Organizatorii evenimentului și-au dorit ca Prințesa de Wales să participe la turneu înainte ca acesta să se încheie, pentru că obișnuia să facă asta în fiecare an.

„Sperăm că Prințesa de Wales va putea prezenta trofeele în calitate de patron al clubului, dar sănătatea și recuperarea ei sunt prioritare', a declarat președintele evenimentului Debbie Jevans pentru Telegraph Sport luna trecută.

Părinții ei, Carole și Michael Middleton, au fost fotografiați, de asemenea, la evenimentul sportiv pe 4 și 10 iulie. Carol, în vârstă de 69 de ani, a purtat o rochie florală din magazinul preferat al fiicei sale, Me+Em, și un blazer gri, în timp ce Michael, în vârstă de 75 de ani, a optat pentru o cămașă albastră, cravată, sacou maro și pantaloni albaștri.

Citește și: Kate Middleton, ceartă aprigă cu prințul William. Motivul pentru care nu au reușit să ajungă la un numitor comun: „Prințesa nu poate suporta gândul că George ar ajunge să sufere din cauza asta'

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Citește și: Ana Bodea și Valentin Butnaru se cunoșteau de câțiva ani, înainte de a începe o relație: „Mie îmi plăcea de el, ca om, ca bărbat, trebuie să recunoaștem că arată perfect. Când ne-am reîntâlnit…”. Cum gestionează momentele tensionate în cuplu și ce fac atunci când se enervează / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Emily Burghelea și soțul ei stau cu chirie. De ce nu vor să-și cumpere casă: „Este o chestie pe care o facem la inițiativa lui Andrei și pe care eu nu am înțeles-o la început”

Citește și: Cum a ajuns Liana Stanciu să lucreze la radio: „Ratasem admiterea la Medicină, am studiat un semestru Chimie, m-am lăsat. N-am mai plecat din studio, am dormit pe o ladă de discuri…'. Ce alte job-uri mai are / EXCLUSIV

Kate Middleton a participat și la Trooping the Color 

Kate Middleton bifează astfel a doua apariție publică de când a dezvăluit, în martie, că suferă de cancer. Luna trecută, Middleton a participat la parada Trooping the Color împreună cu soțul ei, Prințul William, și copiii lor, Prințul George, 10 ani, Charlotte și Prințul Louis, 6 ani.

Atunci, Prințesa a arătat șic într-o rochie Jenny Packham și pălărie. Familia a urmărit ceremonia de pe balconul Palatului Buckingham alături de Regele Charles al III-lea și Regina Camilla. La un moment dat, Kate și Charles, care a fost la rândul lui diagnosticat cu cancer, au împărtășit un moment vesel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton