Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită. Prințesa de Wales a fost în sfârșit văzută, la două luni după ce a suferit o operație absominală dificilă. Kate Middleton încă nu și-a reluat îndatoririle regale, iar fanii erau îngrijorați cu privire la starea de sănătate a soției Prințului William.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită în luna ianuarie, spitalizarea durând două săptămâni. Prințesa de Wales nu a mai fost văzută în public de pe data de 25 decembrie 2023, atunci când, alături de Prințul William și cei trei copii ai lor, a participat la slujba de Crăciun, la Biserica St. Mary Magdalene din Norfolk. Abia acum, la două luni după ce a suferit o operație de abdomen, Kate a fost văzută pentru prima oară.

hepta_7553909-scaled-1hepta_7553909-scaled-1

Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită

Kate Middleton nu a revenit nici acum la îndatoririle regale, chiar dacă au trecut două luni de când a suferit operația. Prințesa de Wales a fost însă fotografiată alături de mama ei, Carole Middleton, în timp ce se îndreptau spre o destinație necunoscută, notează TMZ.

Citește și: Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Kate și Carole au fost surprinse într-un Audi SUV de culoare neagră, fără protecție, la volan fiind mama Prințesei de Wales, în apropierea Castelului Windsor, în timp ce fiica a ales să stea chiar lângă ea, și nu pe locul din spate (imagini AICI).

Chiar dacă a încercat să rămână low profile și a apelat la haine închise la culoare, o pereche de ochelari de soare negri, iar părul îi mărginea fața, Kate Middleton (42) nu a trecut neobservată, aceasta fiind prima oară când a fost zărită de anul trecut încoace.

Potrivit unui comunicat al Casei Regale, Kate Middleton își va putea relua angajamentele abia după sărbătorile de Paște.

Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște (31 martie – n.r.),’, se arată în declarația Palatului Kensington.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

În luna ianuarie, Kate Middleton a stat în spital timp de 13 zile, în aceeași unitate medicală în care a fost internat și Regele Charles al III-lea. La momentul acela, suveranul se trata pentru prostată mărită, însă în timpul investigațiilor medicii au descoperit că Charles suferă de cancer.

Boala a fost descoperită în timpul unui tratament pentru adenom de prostată, însă în comunicatul amintit, s-a precizat că nu este vorba despre cancer de prostată. Vestea a venit la o săptămână după ce Kate, Prințesa de Walles, și Regele Charles au fost externați de la o clinică privată din Londra după ce au fost supuși unor proceduri individuale.

În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer.

Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale.

Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință.

Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer’, a transmis, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton