Kate Middleton, prima apariție publică alături de Familia Regală, după ce a terminat chimioterapia. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton a avut prima sa apariție publică, pe 22 septembrie, după ce a anunțat că a încheiat chimioterapia și cancerul este în remisie. Iată cum a fost surprinsă Prințesa de Wales în timp ce se îndrepta, alături de familie, spre Biserica Cratie Kirk!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După ce, prin intermediul unui mesaj emoționant, a anunțat, recent, că a încheiat chimioterapia și că este „cancer free”, Kate Middleton a fost surprinsă în prima sa apariție publică. Elegantă și zâmbitoare, Prințesa de Wales pare să fi depășit cu bine perioada dificilă prin care a trecut de la începutul acestui an.

poze-kate-middletonpoze-kate-middleton

Kate Middleton, prima apariție publică alături de familia regală, după ce a terminat chimioterapia

Niște fotografii difuzate pe platforma X ne înfățișează o Kate Middleton zâmbitoare și relaxată, în compania soțului ei, Prințul William, s-au viralizat imediat în mediul online. Pe 22 septembrie, Prințesa de Wales a bifat prima sa apariție publică, alături de familia regală, de când a învins în lupta cu cancerul.

Citește și: Kate Middleton, onorată de Regele Charles. Ce titlu regal a primit Prințesa de Wales în timp ce se luptă cu cancerul

Citește și: Prima fotografie făcută de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Cum l-a surprins pe fiul ei, Prințul Louis, la împlinirea vârstei de 6 ani

Kate Middleton a fost surprinsă în mașină alături de soțul ei, Prințul William, pe scaunul pasagerului, în timp ce acesta se afla la volan. În altă mașină, în fața lor, se aflau Regele Charles și Regina Camilla, cu toții îndreptându-se spre Biserica Crathie Kirk, aflată lângă Castelul Balmoral, unde urmau să participe la slujba de duminică.

Prințesa de Wales a ales să poarte, pentru această ocazie un palton din tartan maro cu carouri, la care a asortat o pălărie verde închis, cu boruri largi și pene pe lateral, în timp ce Prințul William a optat pentru un costum închis la culoare.

Kate Middleton a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie

Anul a început sub cele mai negre auspicii pentru familia regală britanică, atât Regele Charles, cât și nora lui, Kate Middleton, anunțând că suferă de cancer, după ce au fost supuși unor operații. Nouă luni mai târiu, Prințesa de Wales a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul căruia a anunțat că boala ei este în remisie în urma chimioterapiei și că este „cancer free', urmând să revină treptat la viața publică, dar că procesul de vindecare va fi unul lung.

„Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare este să fi terminat în sfârșit tratamentul meu de chimioterapie. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi, ca familie. Viața, așa cum o știi, se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga pe apele furtunoase și pe drumul necunoscut. Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați. Cu smerenie, te aduce, de asemenea, față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai luat niciodată în considerare înainte și, odată cu aceasta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de bune. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit. Acum mă concentrez să fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer”, a transmis Prințesa de Wales.

Foto: X, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton