Kate Middleton a primit scrisoare din partea unei mame îndurerate, a cărei fată suferă de o boală grea. Ce răspuns emoționant i-a oferit Prințesa, în plin tratament de cancer: „Îmi pare rău…”

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton a primit scrisoare din partea unei mame îndurerate, a cărei fată suferă de o boală grea. Kate Middleton și-a făcut timp să scrie o scrisoare unei mame a cărei fiică suferă de boala celiacă. Soția prințului William a folosit cuvinte calde în cele câteva rânduri, și-a arătat susținerea față de mamă și de suferința pe care o trăiește. I-a aplaudat efortul. Kate Middleton a vorbit, de asemenea, despre o viață cu probleme de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Kirsty Kerr i-a scris Prințesei de Wales pentru a-i explica cum fiica ei, Isla, duce o luptă cu boala celiacă. Isla se simte adesea diferită de prietenii ei, deoarece trebuie să urmeze o dietă strictă și nu are atâta energie ca prietenii ei. Kate Middleton a fost impresionată de cele citite și de efortul acestei mame speciale.

Prince William, Princess Catherine And Their Children Go To The International Air Tattoo In Fairford- POOLPrince William, Princess Catherine And Their Children Go To The International Air Tattoo In Fairford- POOL

Kate Middleton, impresionată de suferința unei mame

Kirsty Kerr i-a făcut mai multe mărturisiri lui Kate Middleton despre fiica ei. La cinci ani, începea să se confrunte cu probleme. Mă temeam că Isla va dezvolta un fel de anxietate în legătură cu mâncarea', este o parte din mesajul transmis de Kirsty Kerr.

Prințesa Kate a răspuns la scrisoare și a avut mai multe urări pentru familia lui Kirsty. „Mi-a părut foarte rău să aflu despre dificultățile pe care le-a întâmpinat fiica ta, dar a fost încurajator să aflu despre progresul pe care l-a făcut Isla', se mai arată în scrisoare.

Kate Middleton se gândește la cei aflați în suferință

Kate Middleton a lăudat-o apoi pe Kirsty pentru modul în care și-a protejat fiica și a spus că este cu adevărat admirabilă. „A fost foarte frumos din partea ta să scrii așa cum ai făcut-o. Prințesa de Wales vrea să trimită cele mai bune urări familiei dumneavoastră'. Scrisoarea era semnată de șeful corespondenței regale.

Citește și: Cum s-au cunoscut Daniela Nane și iubitul ei, Octavian Ene: „E o întâlnire hotărâtă din alte planuri, nu de noi. Nu există nimic întâmplător!'

Citește și: Mariana Moculescu a făcut pace cu Horia Moculescu și e îngrijorată pentru starea lui de sănătate, după operația suferită anul trecut: „Nu arăta deloc bine, îmi pare rău să îl văd așa'

Citește și: Cum arăta Anca Țurcașiu la 19 ani, când a apărut în lenjerie intimă, în filmul Miss Litoral: „Sufletele noastre rămân la fel mereu. Doar corpul suportă schimbarea anilor”

Citește și: Roxana Blagu, mesaj dureros pentru fiica ei, Oana, care împlinește azi 16 ani. De la 5 ani refuză să o vadă: „Am coșmaruri și simt panică și anxietate la cote maxime”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Carmen Negoiță. Ingrid a terminat facultatea în Londra și s-a specializat în comunicare, iar Harold studiază în Elveția

Kate Middleton se simte mai bine

Prințesa de Wales a făcut un pas înapoi de la îndatoririle regale pentru a se concentra asupra sănătății sale, după ce a anunțat, în martie, că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Kate Middleton a urmat mai multe ședințe de chimioterapie.

De atunci, Kate Middleton a apărut mai rar în ochii publicului. Acum, o sursă din anturajului ei susține că se simte mai bine, dar are emoții în timp ce se pregătește pentru întoarcerea copiilor la școală. „Este o perioadă oarecum dulce-amăruie pentru ea, Kate devine mereu emoționată la întoarcerea la școală a copiilor, deoarece este o nouă etapă pentru ei și o dovadă că timpul trece și ei cresc', a explicat persoana din anturajul ei.

Sursa a mai susținut că frumoasa Kate așteaptă cu nerăbdare să scap de tot ce înseamnă proceduri medicale și vizite la doctor. „În mod ideal, i-ar plăcea să se întoarcă la vechiul ei program, dar îi va lua timp să ajungă acolo'. Sursa a spus că Prințesa de Wales a fost încurajată să ia lucrurile încet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton