Kate Middleton şi Prinţul William au marcat aniversarea a 13 ani de căsnicie printr-o fotografie de la nuntă, nepublicată până acum. Ce mesaj ascuns au transmis, astfel

 Dumba Gabriela
.

Kate Middleton şi prinţul William au marcat 13 ani de la căsătorie publicând pe reţelele sociale o fotografie alb-negru care nu a mai fost văzută până acum. Expertul regal Dr. Tessa Dunlop susține că alegerea fotografiei care a fost publicată pe rețelele de socializare, cu ocazia aniversării a 13 a ani de la nuntă transmite un mesaj grăitor pentru fanii cuplului regal.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton şi Prinţul William au marcat, pe 29 aprilie, 13 ani de când s-au căsătorit. Cuplul regal a publicat pe reţelele de socializare o fotografie inedită, alb-negru, de la nunta lor. Având în vedere contextul nefericit în care are loc în acest an aniversarea nunții lor, respectiv lupta prințesei de Wales.

printul-william-kate-middleton-15printul-william-kate-middleton-15

Fotografia cu care Kate Middleton şi Prinţul William au marcat aniversarea a 13 ani de căsnicie

Realizată de Millie Pilkington, care a imortalizat membri ai familiei regale, fotografia îi arată pe Kate şi William zâmbitori în ţinuta de nuntă. „La mulți ani de căsnicie! Nu pot să cred că au trecut 13 ani. Vă trimit amândurora multă dragoste în această zi specială„.

Potrivit expertului regal Dr. Tessa Dunlop, alegerea fotografiei ce a fost publicată pe rețelele de socializare, transmite un mesaj grăitor pentru fanii cuplului regal.

„Se spune că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte, iar fotografia pe care Prințul și Prințesa de Wales au lansat-o astăzi, marcând cea de-a 13-a aniversare a nunții, cu siguranță spune multe', a afirmat expertul pentru The Mirror.

„În primul rând, acest portret nevăzut anterior este o reamintire a legăturii profunde a cuplului; dragostea lor tânără este surprinsă în zâmbetul fermecător al lui Kate, stând în pragul unei vieți de femeie căsătorită și de membru al familiei regale. Alături de ea, limbajul trupului Prințului William exprimă o atenție iubitoare, având o poziție protectoare, sprijinindu-și mâinile ușor pe șoldurile soției sale', a explicat dr. Dunlop.

„Împărtășind acest moment cu publicul, cuplul își aminteșe în mod deliberat de călătoria lor de la tineri fără griji la jucători căsătoriți experimentați', a mai spus experta.

Citește și: Kate Middleton, prima apariție la două luni după operația abdominală majoră suferită. Cum a fost surprinsă Prințesa de Wales

Citește și: Cine este și cum arată James, fratele lui Kate Middleton. La 36 de ani, a devenit tată pentru prima oară

Ce titlu regal a primit Prințesa de Wales în timp ce se luptă cu cancerul

După ce a dispărut din viața publică de câteva luni și toată planeta s-a întrebat cu ce probleme de sănătate se confruntă, Kate Middleton a decis să spună tot adevărul și să facă dezvăluiri șocante, într-un mesaj video. Prințesa de Wales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că a început ședințele de chimioterapie.

Săptămâna trecută, Kate Middleton a postat pe reţelele de socializare ale Palatului Kensington o fotografie inedită cu fiul ei cel mic, prinţul Louis. Acesta pozează zâmbitor în timp ce stă întins pe iarbă. Acesta a fost primul mesaj semnat de Kate Middleton de la anunţul diagnosticului de cancer, la 22 martie. Soţia prinţului William, care nu a dezvăluit natura bolii ei, s-a retras din viaţa publică în timp ce urmează un tratament.

Într-o perioadă neagră pentru Casa Regală Britanică – atât Regele Charles, cât și Prințesa de Wales suferă de cancer și fac chimioterapie – suveranul a luat decizia de a o onora pe Kate Midlleton pentru serviciile despuse pentru Casa Regală.

Astfel, Prințesa de Wales Prințesa de Wales a primit titlul de Companioană Regală a Ordinului Companioanelor de Onoare din partea Regelui Charles al III-lea pentru cei 13 ani de serviciu public și îndeplinirea îndatoririlor regale pe care le-a avut.

În Ordinul Companionilor de Onoare poate avea doar 65 de membri în întregul Commonwealth, având drept „casă spirituală’ Capela Regală de la Palatul Hampton Court, iar Kate Middleton face parte din personalitățile care au onoarea de a face parte din lista scurtă a acestui ordin important, printre ai cărui memtri de vază se numără Sir David Attenborough, Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Dame Maggie Smith, Sir Roy Strong, Sir Paul McCartney și JK Rowling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton