Kate Middleton a purtat perucă, la cea mai recentă apariție publică. Ce mesaje secrete a transmis Prințesa de Wales prin ținuta sa

 Dumba Gabriela
.

Kate Middleton a bifat o primă apariție publică de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a atras toate privirile cu ținuta ei, iar mulți au fost surprinși văzând cât de bine arată aceasta în ciuda chimioterapiei. Zvonul că Prințesa de Wales a purtat perucă la Trooping the Color, pe 15 iunie 2024, a fost ulterior confirmat oficial.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Kate Middleton a purtat un compleu alb elegant, însă cei care au privit cu atenție au remarcat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei. Inițial, știrile legate de peruca purtată de Prințesa de Wales au fost la nivel de zvon, însă stilista Annita Ruiz a confirmat totul.

Trooping the ColourTrooping the Colour

Kate Middleton și-a ascuns urmele lăsate de tratamentul împotriva cancerului purtând perucă

Evenimentul Trooping the Color, pe 15 iunie 2024, a fost urmărit cu interes de public, în special din cauza secretomaniei care a marcat lupta Prințesei de Wales cu cancerul. Kate Middleton a purtat un compleu alb elegant, însă cei care au privit cu atenție au remarcat că părul ei era mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.

Ziarul El Nacional a citat-o pe stilista Annita Ruiz, care a confirmat că Kate Middleton a purtat perucă la apariția ei publică, pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei, scrie Radioimpuls.

Machiajul, îmbrăcămintea și accesoriile au fost alese special pentru a ascunde efectele vizibile ale bolii și tratamentelor ei, cu scopul de a preveni speculațiile ulterioare. Aceeași sursă a menționat că machiajul a durat mai mult de două ore.

Kate Middleton a purtat perucă, extensii pentru sprâncene, pentru a ascunde efectele chimioterapiei, care poate provoca căderea părului.

Citește și: Daria Radionova și Alex Bodi, scandal la TV: ‘A fost agresiv cu mine’

Citește și: Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fiica lui, Mikaela, nu a purtat la banchet pantofi creați de el: „Așa a ales Iulia, așa a vrut ea. Eu i-am făcut fetei mele…'

Kate Middleton a trimis trei mesaje secrete la Trooping the Color

Amintim că, viitoarea Regină, care arăta uimitor într-o rochie Jenny Packham monocromă, tocuri Jimmy Choo, o pălărie Philip Treacy asortată și clutch Mulberry, poate că a trimis anumite mesaje cu alegerea ei impecabilă de modă de la eveniment.

Megan Watkins, stilist șef la retailerul online de modă SilkFred, a analizat ținuta Prințesei de Wales pentru Trooping the Color și a evidențiat trei detalii cheie care ar putea fi interpretate ca mesaje.

Aceasta a declarat pentru Express că, prin alegerea mărcilor britanice pentru această apariție foarte așteptată, este posibil ca prințesa să-și fi exprimat recunoștința față de public.

Guruul modei a spus: „Fiind fidelă stilului ei clasic, dar modern, Kate a ieșit într-o rochie monocromă Jenny Packham, pantofi Jimmy Choo, o pălărie unghiulară cu boruri largi Philip Treacy asortate și un clutch Mulberry. Aici, ea i-a arătat. dragostea veșnică pentru mărcile britanice, ceva pe care ea a susținut întotdeauna, care ar putea fi văzută ca un semn din cap către sprijinul țării sale în această perioadă grea. Observatorii regali cu ochii de vultur vor observa că nu este prima dată când Kate poartă această Jenny Packham până la genunchi. Ea a purtat piesa și în weekendul Încoronării Regelui de anul trecut'.

Rochia lui Kate semăna foarte mult cu ținuta fiicei ei, Prințesa Charlotte, care a îmbrăcat o rochie bleumarin și albă, accesorizată cu pantofi Mary Jane albi și o fundă albă pe păr. Potrivit lui Watkins, această oglindire ar fi putut însemna să arate „un puternic sentiment de unitate și unire în familie, poate semnificând sprijinul continuu din partea familiei ei'.

În al treilea rând, alegerea Prințesei de Wales de a purta alb-negru a fost considerată a fi avut o importanță destul de importantă în încercarea de a asigura publicul cu privire la un viitor mai luminos. Experta în stil a spus: „Deși ținuta ei avea accente de negru, era în principal alb, o culoare care în mod tradițional este un simbol al speranței, purității și renașterii, sugerând probabil vremuri mai bune care vor veni'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton