Kate Middleton, secretul tenului perfect. Prințesa de Wales folosește de ani de zile acest produs accesibil oricui

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton, secretul tenului perfect. Prințesa de Wales are nu doar un trup, ci și un ten perfect, la 41 de ani. Chiar dacă își permite cele mai scumpe produse de beauty, Kate folosește un produs ieftin pentru a-și întreține tenul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kate Middleton, secretul tenului perfect. Prințesa de Wales împlinește 42 de ani în luna ianuarie, însă nimic nu-i trădează vârsta – Kate Middleton are un chip luminos și un ten perfect. Chiar dacă este mama a trei copii, iar timpul ei este limitat și ca urmare a îndatoririlor regale, soția Prințului William arată permanent impecabil. Nu întâmplător este un fashion icon și un model pentru tinerele din lumea întreagă. Iată ce produs ieftin, dar eficient folosește pentru a avea un ten de invidiat!

ducesa-copyducesa-copy

Kate Middleton, secretul tenului perfect. Prințesa de Wales folosește un produs accesibil oricui

Kate Middleton este perfecțiunea întruchipată, după părerea celor care o admiră, și, într-adevăr, aceștia nu sunt departe de adevăr. Kate e măritată cu un prinț, are o familie superbă și tot ce și-ar putea dori orice femeie. E un exemplu de frumusețe, dar și de modestie. Deși își permite să se îmbrace de la orice brand, Kate reciclează hainele, iar în viața de zi cu zi poartă haine de la magazinele mass-market. Nu în ultimul rând, duce o viață cumpătată și are grijă de trupul ei. De altfel, Kate Middleton are și un ten perfect pentru cei aproape 42 de ani ai ei.

Citește și: Dieta secretă a lui Kate Middleton. Cum își menține silueta suplă, la 41 de ani

Citește și: Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Totuși, pentru că vârsta va începe să-și spună cuvântul, Kate Middleton apelează la niște mici trucuri, după cum spune expertul în frumusețe Diane Ackers.

'Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tendinţa să scadă rapid.

Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare”, a declarat aceasta.

Kate Middleton folosește de ani de zile un ser pe bază de vitamina C și ulei de măceșe

Soția Prințului William nu folosește numai creme scumpe, ci și produse ieftine, aflate la îndemâna oricui. În afară de serul pe bază de vitamina C pe care îl folosește de ani de zile pentru a avea o piele mai fermă, Kate e fan al uleiului din măceșe presat la rece. Conform Hello Magazine, Kate a descoperit miraculosul produs pe când era însărcinată cu Prințesa Charlotte, iar acest produs miraculos se găsește și la noi în orice Plafar. Drept urmare, trucul de frumusețe al Ducesei este unul foarte simplu – masajul cu ulei de măceșe. Iar acest produs are proprietăți miraculoase nu doar pentru ridurile fine, ci și pentru vergeturi, cu care cele mai multe femei se confruntă în sarcină.

„Pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Prințesa de Wales a mărturisit că folosește de mai mulți ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe – bogat în vitamina C. Bineînțeles că o mai ajută și stilul echilibrat de viață', a declarat specialistul estetician Abbi Ingram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton