Kate Middleton și-a donat părul pentru bolnavii de cancer, în trecut: „Este o surpriză completă"

 Tudorache Simona
.

Kate Middleton a donat în secret câțiva centimetri din părul ei pentru bolnavii de cancer. Se întâmpla în 2018, pe atunci Prințesa de Wales era fericită și nu știa că, peste doar câțiva ani, va fi diagnosticată la rândul ei cu cumplita boală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Aproape 100 de milioane de oameni au vizionat videoclipul emoționant în care Kate Middleton anunță că a fost diagnosticată cu cancer Prințesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a mulțumit publicului pentru „toate mesajele minunate de susținere' înainte de a cere intimitate pentru ea și familia ei, inclusiv prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis , în timp ce ea se concentrează pe lupta cu nemiloasa boală.

kate-middleton-780.jag_-1kate-middleton-780.jag_-1

Gestul făcut de Kate Middleton înainte de a fi diagnosticată cu cancer

Acum, când lumea continuă să spere în recuperarea completă a Prințesei, este emoționant să ne amintim de sprijinul pe care Kate l-a acordat pacienților bolnavi de cancer de-a lungul anilor. 

În 2018, s-a aflat că soția prințului William a donat câțiva centimetri din părul ei pentru Little Princess Trust ; o organizație de caritate care oferă peruci din păr adevărat copiilor și tinerilor care și-au pierdut părul din cauza cancerului. 

Cum a decis Kate Middleton să își doneze părul bolnavilor de cancer

La acea vreme, Sunday Express spunea că frumoasa Kate a venit cu ideea în timp ce Joey Wheeler îi tundea părul la Palatul Kensington. Părul Prințesei Kate a fost apoi donat sub numele altcuiva.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară.

Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington', relatează Daily Mail.

Citește și: Oana Roman, nevoită să își mute fiica de la școala privată: „A fost o perioadă foarte grea. Un eșec total. În ziua în care am înmormântat-o pe mama am aflat că Isabela…'

Citește și: Cum a reacționat Bianca Brad când fiul ei i-a spus că merge la facultate peste hotare: 'Sigur că nu e ușor…' Ce vrea să studieze tânărul / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Gațu divorțează după 53 de ani de căsnicie. Soția îl acuză că a înșelat-o cu menajera și cere despăgubiri uriașe: „În ultimii ani, am încercat să…”

Citește și: Ce spune Cătălin Scărlătescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Nu sunt niște necunoscuți, nu sunt născuți ieri. Sunt oameni care…”

Kate Middleton a reușit să impresioneze cu fapta făcută

La aflarea veștii, cei de la Little Princess Trust au considerat gestul o mare surpriză.
Helen Creese, purtătorul de cuvânt al organizației de caritate, a avut atunci o reacție: „Este o surpriză completă. Evident, suntem cu toții absolut încântați că și-a donat părul și suntem foarte recunoscători, la fel cum suntem recunoscători tuturor celor care aleg să o facă. Să sprijine organizația de caritate în acest fel', a spus femeia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton