Kate Middleton și William, propunere neașteptată pentru Harry și Meghan Markle. Prințesa de Wales a schimbat strategia de când e bolnavă

 Tudorache Simona
.

Harry și Meghan Markle au o relație tensionată cu familia regală și sunt distanți cu Prințul și Prințesa de Wales, dar un autor susține că William și Kate Middleton încearcă să repare relația. Cei doi le-ar fi făcut o propunere ducilor de Sussex.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

William și soția lui ar vrea să îi revadă pe Harry și Meghan Markle, dar mai ales pe copiii lor, de aceea i-ar fi invitat în sânul familiei lor. Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie în câteva săptămâni pentru un eveniment, dar un expert spune că va trebui să dea explicații dacă își amână planurile.

kate-middleton-34kate-middleton-34

Harry și Meghan au primit o propunere de la Kate Middleton și William

Ducele și ducesa de Sussex au o relație încordată cu familia regală și în prezent stau la distanță de prințul și prințesa de Wales. Cu toate acestea, autorul regal Tom Quinn spune că William și Kate Middleton fac tot posibilul să remedieze acest lucru.

„Harry se va întoarce cu siguranță, în mai în Marea Britanie, pentru jocurile Invictus. Dacă decide să nu vină, va fi nevoie de câteva explicații, pentru că toată lumea va presupune că nu vrea să își întâlnească fratele', spune Tom Quinn, conform Mirror.

El susține că William și soția lui i-au contactat pe Meghan Markle și Harry și i-au îndemnat să-și aducă copiii, prințul Archie și prințesa Lilibet, în Marea Britanie, în vizită. Cu toate acestea, se crede că Meghan a pus piciorul în prag și a refuzat.

De unde a pornit conflictul dintre Harry și fratele lui, William

Meghan și Harry nu sunt apropiați de William și Kate. Ducii de Sussex i-au lovit pe membrii familiei lor în serialele lor Netflix, precum și în interviul lor cu Oprah Winfrey. Harry a făcut, de asemenea, o serie de acuzații despre fratele și cumnata lui în cartea sa de memorii, Spare.

În volum, Ducele de Sussex a vorbit despre o dispută pe care a avut-o cu William, în timpul căreia Prințul de Wales ar fi numit-o pe soția lui Harry, Meghan, dificilă și nepoliticoasă. Harry susține că fratele său „l-a prins de guler, i-a rupt colierul și l-a trântit la podea'.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pictorial de modă alb-negru în Revista VIVA!, în ipostaze cum nu a mai fost văzută. Cum a pozat / EXCLUSIV

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Citește și: Pepe, pictorial de colecție alături de toată familia: Pepe Jr, Rosa, Maria și soția lui, Yasmine. Cum se împarte între carieră și rolurile de tată și soț

Citește și: Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza: „Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat. Acum nici…'

Meghan nu are vrea să vină cu copiii în Anglia

„Meghan nu ar putea în niciun caz să aducă copiii în Marea Britanie. William și Kate le-au cerut asta, dar ea nu vrea sub nicio formă”, a declarat autorul regal Tom Quinn.

Archie și Lilibet locuiesc cu părinții lor în California și au petrecut timp limitat cu familia regală. Copiii s-au putut întâlni cu familia regală în timpul jubileului de platină al regretatei Regine Elisabeta a II-a, dar nu au putut să se vadă cu ea pentru ultima oară înainte de a muri.

Foto: Profimedia, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton