Kate şi William se mută la Kensington Palace. Cum va arăta noua lor locuinţă!

 Florentina Liutic
.

Kate, William şi cei doi copii ai lor, George şi Charlotte, se vor muta peste câteva luni la Londra, cei 4 urmând să locuiasă din această toamnă într-unul dintre apartamentele din Palatul Kensington, care acum trece printr-un amplu proces de reamenajare pentru a-şi primi noii locatari.

 

Cuplul va părăsi locuinţa de la Anmer Hall din ţinutul Norfolk, unde au dus o viaţă foarte tihnită, pentru a se stabili în capitala Marii Britanii, acolo unde George şi Charlotte vor începe grădiniţa, iar părintii lor vor avea tot mai multe angajamente oficiale.

 

Noua locuinţă unde în 1819 se năştea viitorea regină Victoria nu a mai fost renovată din 1963, iar lucrarile de reamenjare au început în 2013, când Kate era însărcinată cu Prinţul George.

 

Ducesa însăşi a supravegheat lucrările şi procesul de decorare a celor 22 de camere, iar preţul total al cheltuielilor se ridică la peste 5 milioane de euro. Inclusiv Orangeria, o seră foarte frumoasă construită la începutul anilor 1700, a trecut printr-un proces de reamenajare.

 

Ducii de Cambridge trebuie să se gândească nu doar la familia lor, ci şi la cei aproximativ 100 de angajaţii care se ocupă de ei în permanenţă, aceştia urmând să locuiască în camere luminoase la subsol.

 

Noua locuinţa va fi înconjurată de un gard de verdeaţă care trebuie să le protejeze intimitatea de paparazii care, cu siguranţă, nu vor rata noua adresă a lui Kate şi William.

 

Aceştia îl vor avea alături pe Prinţul Harry care locuieşte, de asemenea, la Kensington Palace, însă într-o locuinţă separată, Nottingham Cottage.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Kate si William isi doresc o copilarie normala pentru Printul George

 

 

Kensington PalaceKensington Palace

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton