Kevin Spacey a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de patru bărbați de agresiune sexuală. Actorul a plâns la aflarea verdictului

 Dumitrache Laura
.

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat, miercuri, 26 iulie pentru toate capetele de acuzare pentru care era judecat în Marea Britanie. Celebrul actor american a izbucnit în lacrimi la aflarea verdictului. Kevin Spacey a fost acuzat de patru bărvați de agresiune sexuală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS,AICI!

Actorul Kevin Spacey a fost găsit nevinovat în cazul celor nouă capete de acuzare formulare împotriva lui pentru infracțiuni sexuale. La auzul verdicului, acesta a plâns și le-a multumit juraților care au deliberat mai mult de 12 ore.

Kevin Spacey nevinovatKevin Spacey nevinovat

Kevin Sparcey, 64 de ani, a fost judecat la Southwark Crown Court pentru nouă acuzații de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați. Spacey s-a declarat nevinovat și a spus că incidentele, dacă au avut loc, au fost consimțite.

Citește și: Actorul Kevin Spacey este acuzat că a agresat sexual patru bărbați. Avocata, mesaj pentru jurați: „Rămâneți cu picioarele pe pământ”

Citește și:Kevin Spacey, alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Faptele s-ar fi petrecut între 2001 şi 2004

Citește și:„Iubesc la mama mea faptul că a murit!'. Interviu tulburător cu Sinéad OConnor din anul 2017. Mama artistei a abuzat-o fizic și sexual în copilărie

Citește și:Drama sfâșietoare a lui Sinéad O’Connor. Fiul ei, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis: „Copilul meu, te iubesc!”

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat după ce a fost acuzat de patru bărbați de agresiune sexuală

Kevin Spacey a fost declarat nevinovat, miercuri, 16 iulie, în cazul celor nouă capetele de acuzare comise împotriva a patru bărbați. Actorul american s-a declarat nevinovat și a recunoscut că a fost promiscuu, că este amator de aventuri și că a avut aventuri sexuale ocazionale, fără discrenământ. Cu toate că există posibilitatea să fi făcut avansuri unuia dintre bărbați, Kevin Stacey a afirmat că nu a agresat niciodată pe nimeni. De asemenea, a sugerat că cei patru bărbați l-au acuzat cu scopul de a obține bani.

Conform BBC, Spacey a început să plângă când a fost citit verdictul, care a fost anuntat chir în ziua în care actorul a împlinit 64 de ani. „Îmi imaginez că mulți dintre voi puteți înțelege că sunt multe de procesat după ceea ce tocmai s-a întâmplat astăzi. Dar aș dori să spun că sunt extrem de recunoscător juriului. Pentru că și-a făcut timp să examineze toate dovezile și toate faptele, cu atenție. Inainte de a lua decizia. Și sunt recunoscător pentru rezultatul de astăzi', a declarat Spacey, într-o declarație oferită jurnaliștilor în fața instanței de judecată.

Kevin Stacey acuzat de patru bărbați de agresiuni sexuale

Celebrul actor premiat cu două statuete Oscar, a fost acuzat de patru bărbați de agresiune sexuală între anii 2001 și 2013. Cei patru bărbați au declarat că actorul i-a pipăit agresiv, iar unul dintre acuzatori a povestit că a fost agresat sexual în timp ce adormise în apartamentul lui Spacey. Acuzațiile au apărut în 2017, la începutul mișcării #MeToo, pe vremea când Spacey era actorul principal în serialul Netflix „House of Cards'. Ulterior, Kevin Spacey a fost exclus din film.

Procesul în care a fost implicat actorul a durat patru săptămâni și a necesitat multi martori, printre care și Sir Elton. Până în prezent, Kevin Spacey avea 11 capete de acuzare pentru agresiune sexuală, cu tot cu cea de anul trecut, în care acuzatorul a fost Anthony Rapp, un actor care susținea că Spacey l-a vizitat când avea 14 ani și l-ar fi abuzat.

Sursa foto: Profimedia


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton