Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes chiar pe scenă, în timpul unui concert: „Eu sunt singur acum. Relația...”

.

Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes chiar pe scenă, în timpul unui concert. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în anul 2017, Irina Rimes și trapperul Killa Fonic au format un cuplu. S-au înțeles foarte bine, ba chiar au scos și multe piese împreună, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. Au trecut 6 ani de atunci, însă fanii au rămas cu multe întrebări, deoarece ei nu au vorbit niciodată despre motivul despărțirii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Killa Fonic și Irina Rimes au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală în anul 2017, astfel că s-au bucurat de numeroși fani. Mereu pozau cu zâmbetul pe buze, însă relația lor s-a terminat brusc, astfel că mulți se întreabă și acum ce s-a întâmplat între ei. Artista a dat de multe ori de înțeles că a suferit după despărțire, însă ce a dezvăluit acum Killa Fonic a surprins pe toată lumea.

redbull-soundclash-2023-vama-vs-killafonic-_x0a0940-enhanced-nrredbull-soundclash-2023-vama-vs-killafonic-_x0a0940-enhanced-nr

Citește și: Cine este Killa Fonic. S-a luptat cu depresia vreme de 10 ani: „Scoate cel mai urâte părți din tine”

Citește și: Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă: „Nunta va fi în România”

Citește și: Cum arată mormântul lui Cornel Patrichi, la 8 ani de la moartea coregrafului și cine are grijă de locul de veci. Mesajul emoționant de pe piatra funerară

Citește și: Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu: „Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. Banii strică vieți…”

Killa Fonic a vorbit despre despărțirea de Irina Rimes chiar pe scenă, în timpul unui concert

Irina Rimes a trecut cu greu peste despărțirea de Killa Fonic, ba chiar a spus în cadrul unui podcast că a făcut numeroase melodii după acest episod, în speranța că așa o să se vindece. A reușit și și-a refăcut viața, ba chiar este gata să se mărite cu iubitul ei și să își întemeieze o familie, însă în continuare la fiecare concert, fie al ei, fie al lui Killa Fonic, un fan le aduce aminte de dragostea lor printr-un balon roșu.

Dacă de obicei lua balonul și îl lăsa să zboare, de data aceasta Killa Fonic a fost vizibil deranjat de prezența balonului la concertul său. Ba mai mult, a spus că relația s-a terminat, precizând că ea este mărtitată.

N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an.', a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Killa Fonic și Irina Rimes, 'legați' printr-un balon roșu

Povestea balonului roșu a început în momentul în care amândoi au apărut pe scenă ținând în mână baloane roșii. După despărțire, atât ea, cât și el, au continuat să apară cu câte un balon, astfel că acest lucru i-a intrigat pe fani, crezând că e un semn de împăcare. De atunci, la toate concertele lui, cât și ale ei, fanii apăreau în public cu simbolul pe care ei l-au creat pentru povestea lor de dragoste. Acum, după declarațiile despre relația lor care s-a terminat în 2017, Killa Fonic a ținut să spargă balonul roșu adus de către o fană din public.

„Balonul ală l-ai primit cadou sau ceva? Îl iubești, ții la el, ai dori să îl păstrezi? Aș dori să îl aduci aici pe scenă ca să pot să îl sparg, cum am făcut și în alte concerte', a mai spus cântărețul, pe scenă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton