Kim Catrall revine în "Sex And The City". Condiția pusă de Samantha Jones pentru a apărea în "And Just Like That"

 Dumba Gabriela
.

Actriţa Kim Catrall revine în rolul Samantha Jones, ea fiind singura dintre cele patru actrițe din rolul principal care a refuzat inițial să participe la continuarea serialului „Sex and The City'. Kim Catrall s-a răzgândit și astfel Samantha Jones va apărea în „And Just Like That„, dar a pus câteva condiții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Potrivit Variety, care a anunţat miercuri, personajul va reveni pentru o scenă din ultimul episod din sezonul 2, dar nu va apărea alături de celelalte personaje, interpretate de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis. Samantha Jones şi Carrie Bradshaw vor vorbi la telefon. Potrivit Variety, Kim Catrall nu a filmat cu celelalte trei actriţe.

Evening Standard Theatre AwardsEvening Standard Theatre Awards

Ce se întâmplă cu personajul Samantha Jones în „And Just Like That'

Pentru a justifica absenţa personajului ei din „And Just Like That', scenariştii şi-au imaginat o nouă viaţă pentru Samantha Jones, la Londra. Potrivit zvonurilor, motivul pentru care Kim nu voia să apară în serial ar fi neînţelegerile dintre ea și Sarah Jessica Parker.

Cu toate acestea, Michael Patrick King a explicat pentru Vanity Fair: „Serialul nostru a fost întotdeauna despre despărțiri. Obstacolul a fost că Kim nu a vrut să continue. Ea nu vrea să o joace pe Samantha. Deci ce facem cu Samantha? Nimeni nu a vrut să o omoare. O iubim pe Samantha. Samantha este vie și strălucește altundeva'. 

De ani de zile, Kim Catrall şi Sarah Jessica Parker şi-au transmis „săgeţi' în presă, explicând că „nu au fost niciodată prietene' şi că nu vor mai lucra niciodată împreună.

În 2018, Kim Cattrall a atacat-o pe colega ei din „Sex and the City', Sarah Jessica Parker, numind-o „crudă', după ce aceasta i-a transmis condoleanţe pentru moartea fratelui ei. Catrall a anunţat atunci, pe Twitter, decesul fratelui ei, Chris, la vârsta de 55 de ani. Acesta a fost găsit fără viaţă după ce a dispărut din locuinţa sa din Alberta, Canada. Actriţa a cerut să îi fie respectată intimitatea familiei. 

Ulterior, Sarah Jessica Parker a declarat pentru Extra TV că i-a transmis „iubire şi condoleanţe' actriţei Kim Cattrall.

„Mama mea m-a întrebat astăzi: „Când te va lăsa în pace acea Sarah Jessica Parker, acea ipocrită?”. Intervenţiile tale sunt o amintire dureroasă a cruzimii de care dai dovadă şi de care ai dat dovadă. Dă-mi voie să clarific, dacă încă nu am făcut-o: Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă. Aşa că îţi scriu să îţi spun pentru ultima dată să încetezi să ne foloseşti tragedia pentru a îţi recăpăta imaginea ta de „persoană drăguţă”', a scris Kim Cattrall, sâmbătă, pe Instagram.

În acel an, Kim Cattrall a respins ideea că va apărea în „Sex and the City 3', spunând că relaţia ei cu alte actriţe din distribuţie este „toxică'.

Citește și: Ce ritual de îngrijire are Cătălin Botezatu: „Fac tot felul de tratamente și masaje de întreținere. A renunțat la bronzatul la solar

Citește și: ‘Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt… Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan

Citește și: Monica Tatoiu, despre greva profesorilor: ‘S-a trecut arogant linia roșie. Cei care sunt incompetenți acum, vor fi și după mărirea salariilor…

Citește și: De ce și-au înscris Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu fiica la o școală privată: „Ne-am gândit și din punct de vedere financiar…

Despre ce este serialul „Sex And The City'

Serialul de televiziune 'Totul despre sex/ Sex and the City', difuzat între anii 1998 şi 2004, a câştigat opt Globuri de Aur şi a fost produs de HBO în şase sezoane.

După ce s-a încheiat în 2004, serialul a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, ce au fost lansate în 2008 şi 2010.

Serialul „Sex And The City' a urmărit relaţiile amoroase a patru newyorkeze la vârsta de 30 de ani. Scenariul său plin de viaţă şi personajele femeilor independente au făcut din acesta un fenomen mondial, urmat de două continuări pe marele ecran. Rolurile principale au fost interpretate de actriţele Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) şi Kristin Davis (Charlotte).

La şaptesprezece ani de la sfârşitul serialului, platforma americană HBO Max a lansat continuarea „And Just Like That' în 2021, reluând legătura cu protagonistele pe măsură ce se apropie de cincizeci de ani. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton