Kim Kardashian, criticată dur, după ce a achiziționat un celebru colier purtat de Prințesa Diana: "Aceste piese ar trebui să fie într-un muzeu"

 Radulescu Ruxandra
.

Kim Kardashian, criticată dur, după ce a achiziționat un celebru colier purtat de Prințesa Diana. Kim Kardashian a achiziționat fabulosul colier, denumit, Crucea Attallah, purtat de Diana, Prințesa de Wales. Valoroasa bijuterie a intrat în posesia lui Kim Kardashian, după ce pandantivul a fost pus în vânzare la Casa Sothebys din Londra. Piesa s-a vândut cu o sumă colosală, de două ori mai mare decât cea preconizată, iar Kim Kardashian a fost cea dispusă să plătească. Această situație a stârnit furia fanilor prințesei Diana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kim Kardashian, criticată dur, după ce a achiziționat cel mai celebru colier purtat de Prințesa Diana. Kim Kardashian este din nou în centrul unei controverse, după ce a făcut o achiziție istorică. Fosta soție a lui Kanye West a cumpărat la licitație, pentru o sumă fabuloasă, colierul purtat de Prințesa Diana de Wales, la la o gală de caritate din Londra în octombrie 1987. Pandantivul reprezintă o cruce cu diamante și ametist, montate în aur alb. Se estimase inițial că superba bijuterie se va vinde la o sumă între 80.000 și 120.000 de lire. Cu toate acestea Kim Kardashiana fost dispusă să plătească aproape dublu pentru a intra în posesia valoroasei piese. Fanii Prințesei Diana au fost extrem de indignați.

hepta_2683491hepta_2683491

Kim Kardashian, criticată dur, după ce a achiziționat un celebru colier purtat de Prințesa Diana

Kim Kardashian a stârnit revolta fanilor prințesei Diana, după ce starleta TV a cumpărat pandantivul Attalah, o piesă extrem de rară, purtată de regretata Prințesă de Wales. Crucea Attallah, un pandantiv din anii 1920 al designerului de bijuterii de lux Garrard, este format dintr-o cruce cu diamante și ametist, montate în aur alb. Înainte de lcitații, se estimase că piesa se va vinde cu o sumă între 80.000 și 120.000 de lire. Prețul de achiziție a depășit cu mult așteptările, fiind cumpărat de Kim Kardashian cu 163.800 de lire sterline, în cadrul unei licitații eveniment ce a avut loc la faimoasa galerie Sotheby’s din Londra.

Citește și: Ultimul interviu dat de prinţesa Diana, redat în serialul de The Crown. Când se va difuza pe Netflix

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Bijuteriile deținute sau purtate de regretata Prințesă Diana apar foarte rar pe piață, mai ales o piesă precum crucea Attallah, care este atât de colorată, îndrăzneață și distinctivă', a declarat înainte de licitație, Kristian Spofforth, șeful departamentului de bijuterii de la Sothebys Londra.

Care au fost comentariile fanilor prințesei Diana

Achiziția bijuteriei care a fost purtată de Prințesa Diana, de către Kim Kardashian, a generat foarte multă revoltă printre fanii lui Lady Di. Majoritatea nu concep ca starleta TV din SUA să se afișeze purtând o piesă atât de memorabilă, ce amintește de cea denumită „Prințesa Inimilor”.

Citește și: Un bărbat a supraviețuit 24 de zile pe mare doar cu ketchup:’În unele momente mi-am pierdut speranţa’. Cum a fost salvat

Citește și: Bianca Drăgușanu, după afirmațiile Andei Adam privind rivalitatea dintre ele: „Nu există grad de comparație între noi

Ce se întâmplă cu Kim Kardashian de a început să cumpere și să poarte articole care au aparținut unor oameni care sunt morți? Mai întâi Michael Jackson, apoi rochia celebră a lui Marilyn Monroe și acum colierul prințesei Diana? Aceste articole ar trebui să se găsească într-un muzeu, nu să fie scoase la licitație, a fost comentariul unui fan. Acesta a făcut referință la faptul că Kim Kardashian a achiziționat pentru fiica sa North, jacheta purtată de Michael Jackson în videoclipul „Beat it”.

A distrus deja rochia lui Marilyn, o rochie Alexander Mcqueen și acum are colierul Dianei… Kim Kardashian, nu vei fi niciodată un simbol', a menționat altcineva.

FOTO: Hepta/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton