Kira Hagi, ipostaze romantice cu iubitul la meciul România-Olanda, de la EURO 2024. Imagini inedite cu fiica lui Gică Hagi

 Dumba Gabriela
.

Kira Hagi a fost și ea prezentă la meciul România – Olanda, de la EURO 2024, însă nu doar cu tatăl ei, ci și cu iubitul. Fiica lui Gică Hagi a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de tânărul care i-a cucerit inima, imaginule surprinse de jurnaliștii prezenți pe stadion fiind printre primele cu Kira și iubitul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Kira Hagi nu putea lipsi din tribune, de la un meci atât de important în care a jucat fratele său, Ianis, în optimile EURO 2024. Din păcate, confruntarea cu Olanda nu s-a terminat cu o victorie a României, spre nefericirea sutelor de mii de suporteri din tribune și din fața televizorului.

kira-hagi-2kira-hagi-2

Imagini cu Kira Hagi și iubitul ei la meciul România – Olanda, de la EURO 2024

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra, pentru ca în ţară să debuteze în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc'.

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie 2022, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia Rădăcini', care se adaugă celor din Constanţa („Călătorie' – 2018, „Experiment Dezrădăcinare' – 2019 și 2022, „Sound of Silence' – 2021), Franța („Reflections' – 2021) și Italia („Eternal Feminine', la Florence Biennale XIII – 2021).

Dacă despre viața ei profesională, fiica lui Gică Hagi vorbește mereu cu deschidere, în ceea ce privește viața personală, Kira Hagi a fost mereu foarte discretă. Tânăra actriță nu avea cum să rateze meciul România – Olanda de la EURO 2024, în care titular a fost și fratele ei, Ianis.

Însă până să înceapă meciul, Kira Hagi a oferit scene romantice, scrie Gazeta Sporturilor. Kira Hagi a stat în brațele iubitului ei, iar tânărul a sărutat-o pe obraz. N-au ținut cont de inhibiții chiar dacă la un scaun distanță era mama acesteia, dar și soția fratelui Ianis.

„Părinții m-au ținut departe de tot ce înseamnă presă – sau au încercat. Tata ne-a învățat, pe mine și fratele meu, că tot ce a trăit el și toată faima a fost asemenea artificiilor de pe un tort. E frumos când le vezi în acel moment, dar acel moment nu poate ține la nesfârșit„, spunea Kira Hagi la un moment dat.

Citește și: Cum și-a descoperit Gabriel Dorobanțu pasiunea pentru muzică, deși avea o altă meserie: „A cânta era un moft, nu era un mijloc de existență solid. Și, de aceea, părinții mei nu că s-au opus, dar credeau de cuviință…'. A avut debutul pe scenă abia la 30 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce fată frumoasă are Gică Hagi!Kira Hagi, în cea mai sexy apariție a ei de până acum. FOTO!

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America:'Nu pot sta departe de…'

Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță

Kira Hagi a absolvit facultatea de actorie la New York, iar după terminarea cursurilor a și debutat pe scena teatrelor din București. Părinții ei sunt extrem de ferciți pentru realizările ei, mai cu seamă că a jucat în primul serial românesc „Lia-soția soțului meu”, de la Antena 1.

Kira Hagi a fost învățată încă de mică cum să se descurce de una singură. A crescut cu aceste lucruri în minte, iar azi familia ei este mai mândră ca niciodată de ea. De asemenea, și ea este entuziasmată de tot ceea ce a reușit să facă până acum. Mai mult decât atât, a ținut să precizeze în fața tuturor că nu a intrat nicărieri „pe pile”, ci pe meritul ei, astfel că s-a pregătit intens pentru castingul de la serialul „Lia”.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea‘, a declarat fiica lui Gică Hagi pentru Ego.ro, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton