Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

 Oana Pantazi
.

Kira Hagi se mărită cu iubitul grec, așadar Gică Hagi va fi socru pentru a doua oară, după ce, luna trecută, s-a însurat fiul său, Ianis. Kira a fost cerută de soție de iubitul ei într-un cadru romantic, în timp ce se aflau în vacanță la Salonic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a spus DA iubitului ei, un tânăr alături de care trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Extrem de discretă cu viața personală, Kira Hagi a fost surprinsă abia recent alături de bărbatul care îi va deveni soț, cei doi îndrăgostiți fiind surprinși pentru prima oară împreună la începutul lunii iulie, când au participat la meciul România-Olanda.

4055272379089596539208695602806512946269573n4055272379089596539208695602806512946269573n

Kira Hagi se mărită cu iubitul grec

Recent, Kira Hagi a bifat mai multe reușite notabile în viața profesională, făcându-și debutul și pe micul ecran, în serialul Lia – soția soțului meu, dar îi merge la fel de bine și pe plan sentimental. Fiica lui Gică Hagi a fost cerută în căsătorie recent de către iubitul grec, de la care a primit inelul în timp ce se aflau în vacanță în Grecia.

Citește și: Fiul Geaninei Ilieș intenționează să plece la studii în străinătate: „La facultate cu profil business management, mai exact în Spania. Nu e uşor, e foarte mult de studiat, pe lângă toate lucrurile pe care le face în prezent…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce fată frumoasă are Gică Hagi!Kira Hagi, în cea mai sexy apariție a ei de până acum. FOTO!

Citește și: De ce a refuzat Kira Hagi să rămână în America:’Nu pot sta departe de…’

La scurt timp de la nunta fratelui ei, Ianis, a venit și rândul surorii mai mari să spună DA alesului său. Cererea în căsătorie a avut loc la Salonic, unde cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță și de unde Kira s-a întors cu inelul de logodnă pe deget.

Iubitul Kirei este de origine greacă, se numește Thomas Ferfelis și este de aceeași vârstă cu ea – 28 de ani. Cei doi se cunosc de pe vremea când au fost colegi la International British School of Bucharest, viața aducându-i împreună peste ani. Thomas a absolvit în 2019 University of Southampton, din Marea Britanie.

În prezent, viitorul soț al Kirei Hagi este manager la Cernica Events, un local cu ștaif de pe malul lacului cu același nume. Părinții lui Thomas sunt oameni de afaceri, aceștia deținând holdingului Elgeka Ferfelis, din care face parte și restaurantul și s-au stabilit cu mulți ani în urmă în România, notează Libertatea.

Kira Hagi este susținută de familie în meseria de actriță

Kira Hagi și-a ales încă de mică viitorul! A vrut să demonstreze tuturor că nu este ‘fetița lui tati’ și că poate să ajungă sus prin propriile puteri. Zis și făcut! După ce a absolvit facultatea de actorie de la New York, fiica lui Gică Hagi a demonstrat din plin că are talent actoricesc după ce a jucat în serialul Lia – soția soțului meu, de la Antena 1.

Kira a dezvăluit că întotdeauna și-a urmat pasiunea și idealurile în viață, astfel că așa a ajuns să fie o actriță. Nu a încercat să demonstreze nimănui că poate, ci doar ei. În tot acest timp, familia i-a fost în spate și a sprijinit-o din punct de vedere moral. Ba mai mult, acum, când știu că o să apară în cel mai așteptat serial românesc, părinții ei, în frunte cu Gică Hagi, se declară fanii ei numărul 1.

„Nu este o presiune neapărat, nu este o povară numele pe care îl port. E o mândrie pentru mine și mai mult mă inspiră și îmi crează o determinare pentru munca mea. Mie mi se pare normal să muncești și să te dedici unei meserii. (…)

Sunt cei mai mari fani. Cu siguranță. Mă susțin. Ei nu cunosc domeniul, nefiind actori, așa că nu prea pot să-și dea cu părerea‘, a declarat fiica lui Gică Hagi pentru Ego.ro.

Sursa foto libertatea.ro, gsp.ro


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton