Kitty Cepraga s-a reprofilat, la trei ani de la divorț. Cu ce se ocupă acum: „Ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot”

.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Kitty Cepraga. În vârstă de 44 de ani, carismatica actriță a ieșit, de o vreme, de sub lumina reflectoarelor. La trei ani de la divorțul de James Goodwin, care i-a fost soț nu mai puțin de 15 ani, Kitty s-a reinventat, însă nu s-a despărțit complet de lumea cinematografiei.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

După succesul cu „Școala Vedetelor”, de acum mai bine de 20 de ani, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru apoi, la 24 de ani, a plecat în Italia. De atunci, artista a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi „Unknown Beyond”, „Moștenirea”, „Gun of the Black Sun” și „Botticelli Murders”, însă poate fi văzută și în producții românești precum „Pup-o, mă! 3 (Ouăle, franceza și ardelenii)', dar și italiene, țară unde a trăit mai bine de 20 de ani. Tot în Italia l-a cunoscut și pe cel care i-a devenit soț, James Goodwin (46 de ani), un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de 9 ani. Din păcate, drumurile lor s-au despărțit în urmă cu trei ani, după 15 ani de mariaj.

Kitty-Cepraga-Kitty-Cepraga-

Kitty Cepraga s-a reprofilat, la trei ani de la divorț

Deși a trecut printr-o despărțire dureroasă, Kitty Cepraga arată azi mai bine ca niciodată. Actrița are 44 de ani și o siluetă de invidiat, semnele trecerii timpului nefăcându-se vizibile nici pe chipul ei. Chiar dacă în ultimii ani a ieșit de sub lumina reflectoarelor, Kristina Cepraga a rămas apopiată de lumea filmului. Vedeta este acum profesoară de actorie și predă în limba italiană.

Citește și: Soția lui Cristi Tănase, Adina Maria, susține că fotbalistul „își otrăvește propriul cămin': „Acţiunile tale provoacă durere. Chiar dacă încerci să te victimizezi…’

Citește și: Anunțul făcut de Radu Vâlcan despre Insula Iubirii, sezonul 9: „Există cumva un soi de presiune…'

Citește și: Mihai Albu, ironic la adresa Iuliei Albu, după ce l-a acuzat că i-a aruncat rochia de mireasă: „Interesant este că a ținut expres să ia găina, mai puțin rochia’

„Predau actorie în limba italiană, deci fix nișă pentru mine. Cred că sunt foarte mișto și copiii mă adoră. Sunt foarte copilăroasă și limbajul cu ei este mai firesc decât cel cu oamenii mari. O am și pe Aurora May ca elevă. Să fiu profesoară mi se pare ceva ce, fără să-mi dau seama, îmi doream mult de tot. Nu știam că pot fi un pedagog bun, pentru că sunt o persoană agitată și mă plictisesc foarte repede. M-am gândit că o să fiu dificilă și ca mamă, și ca profesoară, dar iată că m-am înșelat. Fac actorie cu copiii, public speaking, îi pregătesc pentru castinguri', spunea Kitty după revenirea în România.

Kitty Cepraga a divorțat după 15 ani de căsnicie

Kitty Cepraga făcea furori pe micul ecran la începutul anilor 2000, când prezenta cele mai în vogă piese ale momentului pe diferite posturi muzicale. Vedeta s-a mutat ulterior în Italia, unde a devenit actriță și s-a căsătorit cu James Goodwin, alături de care a trăit vreme de 15 ani. Ulterior, actrița și soțul ei au devenit părinții unei fetițe, Aurora, însă mariajul lor nu a rezistat. Din păcate, divorțul de partener, survenit în urmă cu trei ani, o afectează pe vedetă și în ziua de azi.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu au fost toată perioada mea post-adolescențială, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii. 

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea', declara Kitty Cepraga la Antena Stars.

În ce relație a rămas Kitty Cepraga cu fostul soț după divorț

În pofida dureroasei despărțiri, Kitty Cepraga și fostul ei soț păstrează legtura și se implică în creșterea fiicei lor, Aurora-May, pentru a o ajuta să nu simtă efectele divorțului.

„Sunt un om care a primit educația foarte serioasă, iar la asta țin foarte mult. Când ești un educat, explici lucrurile, da, avem o relație OK. Consider că este dreptul unui copil, indiferent ce se întâmplă între părinți, care sunt două persoane adulte, să aibă dreptul să-și vadă ambii părinți. Este absolut fundamental și țin mult la acest lucru. Distanța nu este o problemă, iar ea fiind mică, având 7 ani și jumătate, era delicat să nu-și vadă partea masculină din familia ei. Ea petrece mult timp și cu tatăl ei', a mai spus Kitty Cepraga.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton