Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat pe Vârful Moldoveanu. Cum s-au îmbrăcat președintele țării și Prima Doamnă a României

 Dumitrache Laura
.

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, și-au petrecut weekend-ul la munte, la peste 2000 de metri altitudine. Șeful statului s-a fotografiat cu pantaloni scurți, iar Prima Doamnă a României s-a pozat cu steagul țării în mână. Cuplul prezindențial s-a relaxat în Muntii Făgăraș din județul Argeș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Președintele țării Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, și-au petrecut weekend-ul la munte. Mai multe imagini cu cei doi au apărut pe rețelele sociale. Ultramatonistul Polgar Levente Ioan a publicat o imagine cu șeful statului, pe Vârful Moldoveanu.

IohannisIohannis

Președintele României și soția lui au profitat de vremea frumoasă, iar în weekend au mers într-o aventură pe munte. Cuplul prezidențial s-a relaxat în Muntii Făgăraș din județul Argeș. Cei care se aflau pe munte au fost încântați să-i întâlnească pe Carmen și Klaus Iohannis.

Citește și: Carmen Iohannis a împlinit 62 de ani. Cum a început povestea ei de iubire cu Klaus Iohannis

Citește și:Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe. Imagini de colecție

Citește și:Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital în vacanța din Antalya: „Vai de capul meu! Mi s-a fisurat timpanul”

Citește și:Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului: „Răsturnare de situație. Eram convins că va fi…'

Klaus și Carmen Iohannis, fotografie de pe Vârful Moldoveanu

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au avut parte de un weekend plin de aventură. Cuplul prezidențial a decis să se relaxeze în natură, departe de aglomerația din oraș, și au mers pe munte. Ultramaratonistul Polgar Levente Ioan s-a întâlnit cu președintele țării pe Vârful Moldoveanu și s-a pozat alături de Klaus Iohannis. Acesta a postat imaginea pe rețelele de socializare, iar șeful statului apare în pantaloni scurți, purtând o ținută lejeră. Românul a precizat în descrierea imaginii că președintele României l-a recunoscut imediat.

Traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu unde l-am întâlnit pe domnul președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat', a scris sportivul pe Facebook.

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis pe Vârful Moldoveanu

Klaus Iohannis a fost însoțit de soția lui, Carmen Iohannis. Deși ne-a obișnuit cu ținutele sale elegante, de această dată, Prima Doamnă a României apare îmbrăcată într-o ținută sport, în timp ce ține steagul României pe Vârful Moldoveanu. Carmen Iohannis și-a actualizat imaginea de profil de pe Facebook în una în care apare pe munte. Imaginea publicată de acasta a stârnit controverse printre internauți. Prima Doamnă a României apare îmbrăcată în geacă și pantaloni lungi, iar pe fundal, în spatele său apare și Klaus Iohannis, întors cu spatele.

Cine-i acest personaj? Nu cred că mă reprezintă'/ „O doamnă deosebită! Mult respect'/ „O doamnă super faină!'/ „Minunată doamnă, minunată fotografie! Vacanță plăcută!', sunt câteva dintre comentariile publicate de internauți la imaginea postată de Carmen Iohannis. Nu este prima dată când cuplul prezidențial apare în drumetii pe mute. Șeful statului vizitează deseori zonele de munte și merge la schi.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton