Kourtney Kardashian bea lapte matern atunci când se simte rău: "Doar ce am dat pe gât un pahar!"/ Specialiștii nu susțin această practică

 Tudorache Simona
.

Kourtney Kardashian a recunoscut că obișnuiește să bea lapte matern atunci când nu se simte bine. Vedeta a dezvăluit acest truc neconvențional care o face să se simtă mai bine atunci când este bolnavă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kourtney Kardashian, care și-a întâmpinat fiul în noiembrie 2023, a făcut această mărturisire pe Instagram, după ce făcuse un selfie.

EXCLUSIVE: **NO DAILYMAIL ONLINE** Kourtney Kardashian And Travis Barker Go To Popular Vegan Cafe Smith And Deli For Lunch Before Going To The NGV In Melbourne – 28 Feb 2024EXCLUSIVE: **NO DAILYMAIL ONLINE** Kourtney Kardashian And Travis Barker Go To Popular Vegan Cafe Smith And Deli For Lunch Before Going To The NGV In Melbourne – 28 Feb 2024

Kourtney Kardashian consumă lapte matern

Kourtney Kardashian împarte laptele matern cu fiul ei. „Acest filtru este nebun, doar ce-am dat pe gât un pahar de lapte matern pentru că mă simt bolnavă. Noapte bună!', a scris Kourtney Kardashian pe o rețea de socializare.

Kourtney, în vârstă de 44 de ani, este mama lui Rocky Thirteen, în vârstă de 5 luni, pe care îl are cu Travis Barke. De asemenea, vedeta mai are o fiică, pe Penelope Scotland, în vârstă de 11 ani, și alți doi băieți, Mason Dash, în vârstă de 14 ani, și Reign Aston, în vârstă de 9 ani, pe care îi împarte cu fostul ei iubit, Scott Disick. Cei doi s-au despărțit în 2015. Kourtney este căsătorită cu Travis din 2022.

Travis Barker are trei copii, doi biologici, un fiu și o fiică, Landon și Alabama, și o fiică adoptată, Atiana De La Hoya, din mariajul cu modelul Shanna Moakler.

Ce spun specialiștii despre consumul de lapte matern

Potrivit Academiei Americane de Pediatrie (AAP), laptele matern este conceput în mod natural pentru a ajuta la hrănirea bebelușilor, dar poate ajuta și la menținerea sănătății micuților în primele etape ale vieții.

„Se știe că laptele matern uman conține multe substanțe diferite, care stimulează sistemul imunitar al unui nou-născut', spune Amesh A. Adalja, MD, cercetător superior la Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății. „Aceasta include și anticorpi'.

Laptele matern conține, de asemenea, lactoferină și interleukină, proteine ​​care ajută la moderarea răspunsului inflamator care are loc atunci când sistemul tău imunitar intră în contact cu o amenințare, cum ar fi o bacterie sau un virus, explică AAP.

Deoarece anticorpii te ajută să lupți împotriva infecțiilor, este, teoretic, logic să crezi că consumul de lapte matern ar putea ajuta să-ți dea ceva mai multă putere atunci când te simți slăbit.

Citește și: Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris Eram, a filmat obiectele atipice de decor: „Când putem vizita acest muzeu?'

Citește și: Cristian Țânțăreanu și-a sărbătorit ziua de naștere cu 400 de invitați, în Paradisul Verde: „Eu zic de 30 de ani că sunt pe moarte. Sănătos nu sunt, voios poate'. Florin Călinescu și Iuliana Marciuc au fost prezenți / Imagini de la aniversarea de 80 de ani

Citește și: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce a fost surprins în compania Oanei Vlădescu, cu care s-a spus că ar fi avut o relație acum 11 ani: „Episodul…' / Alina Sorescu: „Adevărul iese întotdeauna la suprafață'

Citește și: Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Influencerița a făcut mai multe feritilizări in vitro, dar nu a reușit să devină mamă: „Am trăit împreună niște lucruri pe care nu le vom uita niciodată”

Laptele matern bun când ai dermatită?

Există unele dovezi că laptele matern ar putea ajuta la scăderea riscului de a face infecții și la prevenirea bolilor ușoare. Cu toate astea, acest lucru nu a fost aprofundat în cercetări.

Se crede că utilizarea locală a laptelui matern, cum ar fi frecarea acestuia pe piele, poate ajuta la ameliorarea simptomelor de dermatită, dar Kourtney susține altceva. „În cele din urmă, nu este clar ce beneficii pot avea aceste substanțe asupra unui adult cu un sistem imunitar matur', spune Adalja.

„Dacă o mamă care alăptează își bea propriul lapte matern, beneficiul va fi de la limitat la neglijabil, deoarece are deja acești anticorpi', spune Thomas Russo , MD, profesor și expert în boli infecțioase la Universitatea din Buffalo în NY „Chiar nu cred că acest lucru este benefic pentru mamă', adaugă el.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton