Tiktokerița Kyle Marisa Roth a murit în circumstanțe suspecte: "Era o căutătoare a adevărului. Spunea...". Avea doar 36 de ani

 Oana Pantazi
.

Kyle Marisa Roth, o tiktokeriță faimoasă, a murit în circumstanțe necunoscute, la doar 36 de ani. Kyle Marisa era faimoasă pe TikTok, unde avea o comunitate impresionantă, pentru împărtășirea unor informații-bombă despre vedete de la Hollywood.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Kyle Marisa Roth, o tiktokeriță faimoasă, a murit în circumstanțe necunoscute, decesul fiind confirmat chiar de către familia ei. Tânăra a devenit cunoscută pentru dezbaterea unor subiecte controversate despre vedete, dar și pentru dezvăluirile pe care le făcea despre staruri A-list, cum ar fi Puff Diddy. Cea care a anunțat decesul a fost chiar mama ei, care nu a menționat însă și cauza morții fiicei sale.

11

Kyle Marisa Roth, o tiktokeriță faimoasă, a murit în circumstanțe necunoscute

Kyle Marisa Roth, în vârstă de 36 de ani, o personalitate faimoasă TikTok pentru dezvăluirile sale explozive despre celebrități, a murit în circumstanțe necunoscute. Roth, care și-a creat o nișă prin împărtășirea informațiilor scandaloase din industria divertismentului, era cunoscută pentru abordarea ei neînfricată și a adunat o mulțime de urmăritori în social media.

Citește și: Cum își cresc Jorge și Ramona Prodea copiii: „Sunt genul de tată care le lasă spațiu. Ne implicăm atât cât ne permit…'. Cum se înțeleg Ilinca, David și Karina, în ciuda diferențelor de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a suferit de depresie, după ce fiul ei a plecat să locuiască cu Victor Pițurcă: „Nu îmi mai doream să trăiesc. Am eșuat ca mamă, sunt plină de datorii’. Ce probleme financiare a avut

Jacquie Cohen Roth a confirmat moartea fiicei sale pentru NBC News și TODAY.com și a spus că ea și sora lui Kyle, Lindsay Roth, au fost copleșite de mesaje de susținere.

„Kyle a iubit cu adevărat. Era o căutătoare a adevărului. Spunea adevărul. Înseamnă atât de mult pentru noi, ca familie, această revărsare incredibilă de dragoste și sprijin pe care ne-o oferă, literalmente, lumea', a declarat mama tinerei.

Jacquie Cohen Roth nu a dezvăluit cum a murit fiica ei. „Ea a iubit atât de mult toată viața ei', a spus ea. „Și asta ne va lipsi enorm', a completat aceasta într-un interviu pentru TODAY.com.

„A atins atât de mulți oameni cu umorul, inteligența și frumusețea ei”

Lindsay Roth, sora mai mare a lui Kyle, a postat, de asemenea, un omagiu adus surorii ei pe Instagram, unde a menționat că tânăra tiktokeriță a murit săptămâna trecută.

„Ca familie, încă procesăm și decidem cum să-i sărbătorim și să onorăm viața în mod corespunzător. Nu știm ce s-a întâmplat încă. Știu că a atins atât de mulți oameni cu umorul, inteligența, frumusețea și multe altele – ea avea atât de multe daruri', a scris Lindsay pe Instagram.

Ea le-a spus fanilor surorii sale că este acolo pentru a vorbi și a împărtăși amintiri despre Kyle. „Îmi pare foarte rău pentru cei care află despre această pierdere chiar acum. Orice rugăciune, gânduri, binecuvântări sau intenții pentru tranziția lină a sufletului ei sunt binevenite', a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton