Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

 Dumba Gabriela
.

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, va împlini 16 ani în această toamnă și este, deja, un fotomodel foarte apreciat. A moștenit farmecul mamei sale, catalogată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiica cea mare a Monicăi Bellucci (55 de ani) și a actorului francez Vincent Cassel (53 de ani) se alătură unei liste lungi de copii de vedete care au călcat pe urmele părinților. Unii au ajuns actori la vârste foarte fragede, alții cântăreți, iar unii dintre ei câștigă sume fabuloase din imagine, mai cu seamă dacă au moștenit frumusețea părinților.

Astfel, dacă Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, cu trăsături apropiate de perfecțiune, nu trebuie uitat nici Vincent Cassel, unul dintre actorii atrăgători din lumea cinematografiei.

Be31Be31

Așa se face că, la 15 ani, Deva Cassel este unul dintre cele mai apreciate manechine, fiind imaginea parfumului 'Dolce Shine', creație a brandului italian Dolce & Gabbana.

Anul trecut, Deva și-a făcut debutul de fotomodel la „Fashion Week” de la Milano, după cum informează Elle.fr. La prima apariție pe podium a fost însoțită de mama sa, Monica Bellucci.

Deva a postat, la un moment dat, o fotografie a sa în oglindă cu una a mamei sale, iar fanii au putut observa că cele două seamănă ca două picături de apă.

Și îngerii au demonii lor!

Considerată una dintre cele mai sexy și mai frumoase femei din lume, la picioarele căreia ar sta orice bărbat din lume, Monica Bellucci nu a fost suficientă pentru Vincent Cassel. Acesta nu i-a putut fi fidel și a ales să renunțe la căsnicia de 20 de ani pentru puștoaice un pic mai mari decât fiica sa.

Astfel, Vincent s-a recăsătorit, la 53 de ani, cu o tânără de 22 de ani, Tina Kunakey, care l-a făcut din nou tătic de fată.

Monica Bellucci şi Vincent Cassel au împreună două fiice, Léonie, de 10 ani, şi Deva, în vârstă 15 ani.

Presa italiană susține că Monica și-ar fi refăcut și ea viața lângă un tinerel, Nicolas Lefebvre (36 de ani). Potrivit revistei Paris Match, cei doi formează un cuplu de trei ani, din mai 2017, dar Monica a confirmat relația abia la sfârșitul anului trecut, precizând că vrea să-și trăiască povestea de iubire departe de lumina reflectoarelor.

foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton