La 16 ani, fiica lui Nick de la N&D muncește cot la cot cu tatăl ei li câștigă mulți bani: "Plătește bine rău! Mai ales la concerte, că eu sunt și DJ-iță"

 Dumba Gabriela
.

Nick de la N&D are o relație foarte bună cu fiica lui, Andreea, nu doar pe plan personal, ci și profesional. Nick nu este un tată sever, ci este, mai degrabă, prieten cu fiica lui și o ajută și pe plan muzical pentru că Andreea îi calcă pe urme. Adolescenta spune că tatăl ei este și foarte generos și o plătește bine atunci când îl însoțește la concerte.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nick și fiica lui, Andreea, petrec foarte mult timp împreună, atât personal, cât și profesional. Deși este un părinte protector, artistul e de părere că nu este un părinte strict cu fiica lui și o protejează fără să-i încalce libertatea, dar o ajută și profesional, să prindă aripi în muzică, și Andreea iubind scena, ca si tatăl ei.

6-16-1

La 16 ani, fiica lui Nick de la N&D muncește cot la cot cu tatăl ei li câștigă mulți bani

Nick de la N&D este foarte mândru de fiica lui de 16 ani, care îl însoțește la concerte pentru că are grijă de promovarea lui pe conturile de socialializare, dar este și DJ-ul lui.

Managerul lui nu sunt eu! Știm cu toții că e Marius Chină! Dar eu îi manageriez conturile de Instagram, TikTok, acolo, că el uită, zice, „Lasă că postez mâine!'. Plătește bine rău! Mai ales la concerte, că eu sunt și DJ-iță„, a declarat Andreea, fiica lui Nick de la N&D pentru ciao.ro.

Fură meserie și mă bucură asta pentru că trebuie să se obișnuiască cu scena mai ales că a luat cursurile de canto și cândva…N-aș vrea s-o țin prea mult în poziția asta pentru că se obișnuiește acolo, în spatele pupitrului și nu mai vrea să iasă în față!„, completează și Nick de la N&D.

Fiica lui Nick de la N&D este pasionată și de machiaj, dar nu ar renunța la muzică pentru această pasiune: „Make-up-ul pentru mine nu este neapărat o meserie! Am făcut cursuri de make-up și îmi place foarte mult să machiez dar este un hobby, adică în caz de! Nu vreau să devin make-up artistă! Muzica este pe primul loc”.

Citește și: Danka, fetița dispărută în Serbia, a fost omorâtă de doi gunoieri. Președintele țării este șocat: „Au mărturisit crima. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face?'

Citește și: Cum se înțeleg cei doi băieți ai lui Gabi Bădălău cu Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Cum i-a filmat vedeta în vacanța din Dubai

Nick și-a învățat fata că banii nu sunt totul în viață și trebuie să aleagă așa cum îi dictează inima. „Mergem pe feeling și ce ne dorim să facem în viață! Nu urmărim neapărat cash-ul! când faci ceva cu dragoste, când te implici sentimental, rezultatul va fi cu totul altul. Nu e ca atunci când te duci la un job și abia aștepți să se termine programul și să pleci acasă, nu te implici 100%”, spune artistul.

Nick de la N&D l-a cunoscut deja pe iubitul fiicei sale

Andreea are o relație foarte bună cu tatăl ei, de aceea i l-a prezentat pe actualul iubit. După ce a avut o discuție serioasă cu tânărul, Nick de la N&D i-a dat undă verde fiicei sale să se vadă cu partenerul ei.

Chiar sunt mândră când mă mai întreabă cineva dacă este tatăl meu.Îl mai chemam să mă ia de la școală, mai ales cu calibra aia galbenă. Îi spuneam să vină…Tata vorbește mai mult cu prietenul meu decât vorbesc eu. Sunt cei mai buni prieteni„, ne spunea Andreea recent.

Fiica lui Nick, Andreea, recunoaște că tatăl ei avut întotdeauna dreptate când a avertizat-o în privința anumitor persoane din anturajul ei.

La fete, da. La prietene chiar da. Tata le citea din prima. Veneau pe la mine pe acasă și îmi spunea că nu este ce trebuie. A avut mereu dreptate. La un un an distanță mi-am dat seama că nu este ce trebuie. Dar la băieți nu a avut când să facă chestia asta, pentru că primul cu care am fost, cu băiatul respectiv am și rămas. Adică nu a avut ocazia.', a mărturisit fiica lui Nick de la N&D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton