La 7 ani, fiica Andreei Tonciu adoră să meargă la salon, să se machieze și să poarte unghii false: „Mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să fie ca mine"

 Tudorache Simona
.

Andreea Tonciu e mândră tare de fiica sa, Rebecca Niculescu, care i-a împrumutat multe dintre trăiri și îi moștenește indiscutabil caracterul. Fetița de șapte ani e pasionată de make-up și poartă încă de acum unghii false. Ba mai mult, alături de celebra ei mamă, a devenit clienta saloanelor de frumusețe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu nu se teme de comentariile negative și recunoaște că nu va fi niciodată drastică cu alegerile fiicei sale. Bruneta recunoaște că nu o va ține niciodată din scurt pe Rebecca, care va avea mai multă libertate decât a avut ea când era acasă.

andreea-tonciu-familieandreea-tonciu-familie

Andreea Tonciu: „La aspect seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu, și mie îmi place asta”

Andreea Tonciu are convingerea că Rebbecca a moștenit de la tatăl ei doar fizicul, pentru că în rest îi seamănă leit. Rebecca ține pasul cu moda și apelează încă de acum la mici trucuri de frumusețe. „La aspect fizic seamănă cu taică-su, dar în rest e toată Tonciu, și mie îmi place asta. Chiar mi-aș dori ca atunci când o să fie mare să fie ca mine și să aibă caracterul meu. Ea visează, vrea să se facă make-up artist, suntem la capitolul de make-up, îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false, nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-a mea avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de astea de copii care aveau unghii false pentru copii, și de-atunci a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe, nu la școală sau în timpul liber acasă', a declarat Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Andreea Tonciu și fiica ei, Rebecca, merg împreună la salon

Andreea Tonciu a îmbrățișat din primul moment rolul de mamă și încearcă să îi facă fiicei sale toate poftele Acum, cele mai multe dintre vizitele pe care cele două le fac sunt la salon. „Îi place chestia aia cu make-upul, cu părul, tot timpul vrea să meargă să-și facă părul la salon, nu mai vrea să se spele acasă. Am dus-o o dată, de două ori și am învățat copilul acum', mai spune aceasta.

Citește și: Irina Columbeanu s-a tuns scurt și e total schimbată. Cum arată acum fiica de 17 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Citește și: Cine a salvat-o pe Mara Bănică când a avut teribilul accident de mașină: „El a fost al doilea om pe care l-am văzut când am deschis ochii, după comă'

Citește și: Cum se simte Gabriel Dorobanțu la 9 luni de la operația de protezare de șold: „Nu am crezut că mi se poate întâmpla așa ceva. Îmi e mai greu cu…”

Citește și: Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea de la Power Couple. Vila de lux oferă o priveliște panoramică asupra Brașovului

Andreea Tonciu: Nu vreau să iasă vreo eminentă, pentru că acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte”

Andreea Tonciu susține că nu își va forța niciodată fiica să facă ce nu își dorește și nici nu îi va impune să învețe foart mult, ci atât cât își dorește, asta pentru că are convingerea că în ziua de astăzi poți ajunge să câștigi bani chiar dacă nu ai foarte multă carte.

Sunt foarte permisivă și așa o să fiu și când o să crească mai mare. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta. Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Nu vreau să iasă vreo eminentă, să știe strictul necesar, pentru că acum banii nu se câștigă dacă ai foarte multă carte. Poți să câștigi mulți bani și dacă nu ai multe facultăți', adaugă Andreea Tonciu.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton