La 75 de ani, Gheorghe Turda vrea să se însoare: "Singurătatea ucide". Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea soție

.

La 75 de ani, Gheorghe Turda are gânduri de însurătoare. Solistul de muzică populară vrea să se recăsătorească pentru că, spune chiar el, „singurătatea ucide” și nu este deloc fericit să trăiască singur. Cu toate astea, Gheorghe Turda nu este dispus să accepte orice femeie în viața lui și are câteva condiții pentru o viitoare soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lui Gheorghe Turda nu-i priește singurătatea și are de gând să se însoare. Însă nu va primi în casa și în sufletul lui orice femeie, doar de dragul amorului, ci una care va bifa condițiile lui. Solistul de muzică populară a dezvăluit cum trebuie să fie femeia pe care o va duce la altar.

gheorghe-turda-3gheorghe-turda-3

Ce condiții are Gheorghe Turda pentru viitoarea soție

Primul lucru pe care ar trebui să-l știe o femeie dornică să-și împartă viața cu Gheorghe Turda este aceea că artistul nu se va mai căsători cu acte. Este dispus să primească în casa lui o femeie, dar în sistem de concubinaj.

În ceea ce privește căsătoria, aș face acest pas, dar nu oficial. Nu prin acte. Eu am avut o singură căsătorie la viața mea, o singură mare artistă pe care am iubit-o enorm. Nu aș mai face acest pas prin acte. Pentru că nu te leagă un document. Nu actele sunt importante într-o relație.

Se poate conviețui cu o femeie serioasă. Să fie ca și caracter cel puțin egal cu ce a fost doamna Turda. Alte pretenții nu aș mai avea, decât să stea lângă mine și eu să stau lângă dânsa, dar să aibă un caracter solid și sănătos. Și să o iubesc, să ne iubim, asta este important din punctul meu de vedere', a declarat Gheorghe Turda pentru FANATIK.

Citește și: Mădălin Voicu, revoltat după prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision: „A fost o rușine. A fost cea mai slabă ediție / De ce le-ar trimite pe Andra și Delia să reprezinte România la Eurovision

Ctește și: Câți bani a câștigat Andreea Bălan din muzică: „Am făcut milionul. L-am și cheltuit' / În ce domeniu a ales să investească

Citește și: Claudia Pătrășcanu a rămas datoare cu mii de euro Biancăi Drăgușanu, după procesul de calomnie pe care l-a pierdut: „E obligată să plătească. Vom recurge la executarea silită'

De ce vrea Gheorghe Turda să se însoare la 75 de ani

După ce și-a pierdut soția, Gheorghe Turda a încercat să își refacă viața. Din nefericire, încercările nu au dat roade, dar Gheorghe Turda nu regretă nimic.

Eu nu am avut eșecuri majore în relații. Nu le-aș numi așa. După ce a plecat soția mea în partea dreaptă a Tatălui, eu am spus un lucru: singurătatea ucide. Tocmai de aceea am căutat. Prima variantă nu a mers, a doua nu a mers, pentru că depinde de caracterul fiecărei femei care apare lângă mine. E greu să modelezi niște caractere care nu pot fi modelate. Acum îmi e bine.

Sunt discret și mă ocup de familia mea. Familia mea este etalon din punctul meu de vedere. Iar copiii mei consideră același lucru. Am trei nepoți unul mai talentat decât altul.

Cel mic are 8 ani, este extrem de talentat. Este toboșar și l-a preluat deja Țăndărică, prietenul meu. Cel mare are 10 ani, trăiește cu familia în Austria și face pian. Și fetele au cochetat cu pianul. Sunt mândru de toată familia mea', a adăugat Gheorghe Turda.

Se află Gheorghe Turda deja într-o relație?

La sfârșitul anului trecut, se specula faptul că o nouă doamnă i-a furat inima artistului. Cu toate acestea, Gheorghe Turda spunea că nu vrea să mai vorbească despre relațiile din trecut.

'A fost un joc de cuvinte, eu n-am pe nimeni deocamdată, aștept în anul ce vine să-mi aducă o altă surpriză cu pretenții riguroase din punct de vedere al caracterului. A fost o glumă de presă, pur și simplu o glumă.

Am lămurit-o, ca întotdeauna, eu sunt cu răspunsul la purtător. Întotdeauna o să fiu cât mai circumspect. Nu eu am declanșat ce s-a întâmplat în trecut, cineva care a vrut să epateze în public cu tot felul de invenții puerile. Familia e de bază!', declara Gheorghe Turda pentru starpopular.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton