La asta nu te-ai fi gândit! Câte clase are Nicolae Guță și ce note a luat la examene

 Lixandru Livia
.

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați maneliști din țară, iar de-alungul timpului, acesta nu a avut nicio reținere în a-și expune viața personală în public. Cu toate astea, există detalii mai puțin știute despre cântăreț.

2Nicolae-Guta-Cristina-1024×654-12Nicolae-Guta-Cristina-1024×654-1

Potrivit informațiilor oferite de presă, se pare că Nicolae Guță este un artist cu studii medii. Nicolae Guță a învățat la liceul „Apollonius' din Petroșani, acolo unde a studiat 12 clase. Cu toare acestea, manelistul nu a absolvit examenul de Bacalaureat.

Nicolae Guță  a picat examenul de Bacalaureat cu următoarele note: 1 la Limba Română, 3 la Matematică și 2 la Geografie, iar în dreptul numelui său a fost scris „Respins'. Nicolae Guță s-a apucat de cântat la 8 ani.

Ultima jumătate de an a fost una idilică pentru cântărețul de manele Nicolae Guță. În urmă cu șase luni s-a căsătorit cu Cristina și a devenit tatăl unui băiețel, al 12-a copil al său. Aparențele înșală, însă, drept dovadă se pare că artistul a început 2020 cu o lovitură de teatru, după cum notează Cancan: vrea să divorțeze de proaspăta soție.

Nicolea Guță vrea să divorțeze de femeia pe care a luat-o de soție în urmă cu doar șase luni

Se pare că Nicolae Guță are de gând să ducă la bun sfârșit planul separării și nu este vorba despre o simplă etapă mai proastă a mariajului, întrucât judecătorii au stabilit deja prima înfățișare. Mai mult decât atât, Guță ar face un test de paternitate, pentru a ști sigur cum stau lucrurile în privința copilului său.

Vrea neapărat să facă un test de paternitate. Așa a făcut și cu Mădălina și Anais (Beyonce de România și fiica acesteia, n. red.), iar la Cristina are niște bănuieli urâte. Normal, a ieșit un scandal monstru, chiar înainte de nașterea băiatului, iar din acest motiv, chiar dacă Cristina a născut în București, el nu a văzut copilul, era în Petroșani. A văzut doar câteva poze, din cele trimise de Cristina, dar tot vrea să facă testul.

Nicolae Guță a auzit zvonuri cum că Cristina ar fi fost cuplată și cu un alt manelist, când ei erau despărțiți. Iar cum perioada în care Cristina a rămas însărcinată este chiar, după calcule, cea în care, cu greu, s-au împăcat, Nicolae Guță vrea testul ADN, să fie sigur că este al lui', a declarat în vară un apropiat al lui Nicolae Guță pentru wowbiz.ro, la scurtă vreme după ce Cristina a născut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton