La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă: "O dată pe săptămână..."

 Raiciu Adriana
.

Andreea Berecleanu arată la fel ca atunci când a apărut pentru prima dată pe micile ecrane. Un zâmbet larg, o atitudine pozitivă și un trup bine sculptat. Mulți s-au întrebat cum se menține prezentoatea de televiziune în formă. Vedeta a rescunoscut că a apelat la mai multe diete până a ajuns la greutatea mult dorită. Iată ce la produse a renunțat pentru a se menține în formă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu are 47 de ani, însă nu-și arată vârsta. Asta nu o spunem noi, ci sutele de fani care o simpatizează pe îndrăgita prezentatoare de televiziune. De curând, în cadrul unui interviu, vedeta a spus cum se mențină în formă și la ce produse alimentare a renunțat.

Andreea-Berecleanu-1-1-1024×1024-1Andreea-Berecleanu-1-1-1024×1024-1

Vedeta spune că preferă mâncarea simplă, fără sosuri. Însă, recunoaște că atunci când merge în vacanță nu se poate abține și gustă din fiecare preparat, astfel testează gastronomia țării respective. Iată ce declarații a mai făcut Andreea Berecleanu!

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu soțul ei, după 10 ani de relație:„Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de…’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce regim alimentar urmează Mihaela Buzărnescu

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă

La ce alimente a renunțat Andreea Berecleanu pentru a se menține în formă

Andreea Berecleanu a fost întotdeauna atentă la aspectul său fizic. Însă, pe lângă faptul că și-a dorit să aibă tot timpul o prezență plăcută, prezentatoarea de televiziune a fost și nevoită să fie atentă la kilogramele pe care le acumulează.

A renunțat la dulciuri și consumă mai mult supe acum și ciorbe. De asemenea, evită sosurile și preferă mâncarea cât mai simplă.

„Mie îmi place mâncarea, dar să fie simplă, mediteraneeană. Evit sosurile, mă refer la cele îngroșate cu rântaș din mâncarea românească. Aș putea să am un prânz cu bucurie dacă aș înmuia o bucățică de baghetă cu puțin ulei de măsline. Iar dacă sunt în vacanță în locuri exotice, pot face excepție. Pentru că îmi doresc să descopăr cultura unei țări inclusiv prin gastronomie. Apoi, vinul… aici e o poveste. Căci, pâinea și vinul sunt coordonatele ritualului inițial. Pâinea care s-a transformat în corpul lui Iisus și vinul în sângele lui. Vinul reprezintă echilibrul perfect între natura umană și produsele pământului”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit Unica.

În continuare, vedeta a mai spus că preferă tot timpul peștele, fuctelele de mare, legumele și salatale. Consumă carne o dată pe săptămână și evită patiseria.

Doar cele al căror gust îmi displace, cele care conțin multe grăsimi, în rest îmi place să testez gastronomia internațională, dar, indiferent pe unde mă poartă pașii, evit ceea ce are un miros pregnant și a cărui proveniență nu o cunosc deloc. Însă, ca și rutină alimentară, aleg pește, fructe de mare, legume, salate, carne maximum o dată pe săptămână, paste integrale, la fel și pâinea. Evit patiseria și consum cu grijă dulciuri’, a mai adăugat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

Ce complexe are Andreea Berecleanu

Întrebată dacă are vreun complex din punct de vedere fizic, Andreea Berecleanu a răspuns că nu o deranjează nici măcar strungăreața, pe care a fost nevoită să o astupe cu fațete, întrucât se vede la televizor.

Nu, dar nici nu m-am gândit prea mult la asta. Nici măcar strungăreața nu m-a deranjat. A trebuit să o astup cu câteva fațete doar pentru că la televizor se vedea ca o spațiere neagră, ca și când îmi lipsea un dinte. Altfel, n-aș fi renunțat, am considerat că îmi completa personalitatea. Când voi renunța complet la televiziune, mă gândesc serios să revin la ea.”, încheie aceasta.

sursă foto- Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton