La ce gest radical a recurs Andrei Duban, pentru a-și cuceri soția: "Voiam să știe cât de mult o iubesc, așa că..."

 Radulescu Ruxandra
.

La ce gest radical a recurs Andrei Duban, pentru a-și cuceri soția. Actorul Andrei Duban și-a găsit jumătatea în urmă cu mai bine de 10 ani, când a întâlnit-o pe Grațiela, femeia care i-a devenit soție și i-a dăruit un fiu. Actorul are o carieră în teatru și televiziune încă din copilărie și este unul dintre cei mai apreciați artiști. Acesta a mărturisit că partenera sa este stâlpul de susținere în tot ceea ce face. Andrei Duban a spus cum și-a transformat stilul de viață, pentru a-i demonstra soției că o iubește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Actorul Andrei Duban, 50 de ani, este cunoscut de publicul larg, atât din filme, cât și din emisiunile TV, sau scenele teatrelor. Artistul se simte împlinit și în plan personal, alături de soția sa Grațiela, 36 de ani, și fiul lor Armin, în vârstă de 10 ani. Andrei Duban și Grațiela s-au căsătorit în 2011 și, recent, actorul a făcut mărturisiri emoționante despre povestea de dragoste dintre ei. Duban a spus cum a renunțat definitiv la un viciu, pentru a o cuceri pe cea care avea să-i devină soție.

l2kek2oix6s_4ol2kek2oix6s_4o

La ce gest radical a recurs Andrei Duban, pentru a-și cuceri soția

Andrei Duban a povestit că, la începtul relației cu Grațiela, a luat decizia radicală de a se lăsa de fumat, pentru a-i demonstra că o iubește. Artistul și-a amintit cum între el și actuala sa soție a fost dragoste la prima vedere și a știut din start că se va căsători cu ea.

Acum 12 ani voiam să vadă cât de mult m-am îndrăgostit și voiam să știe cât de mult o iubesc, așa că am spus ‘pentru tine sunt în stare să mă las și de fumat. Nu m-a crezut, și din momentul acela nu am mai fumat.

Citește și: „N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt'. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Citește și: Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme într-un an, după operația de micșorare a stomacului: „Îmi trebuie alte haine”

Citește și: Dinu Maxer confirmă noua relație. Primele declarații despre iubită, după ce au fost surprinși în club: „Nu este prea devreme să-mi refac viața”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit la o biserică din Ucraina, deși amânaseră nunta: „Acum suntem în Bucovina, la nașii noștri'. Imagini de la eveniment

Grațiela este Nordul meu, dacă mă pierd ea îmi arată calea. Este completarea mea, jumătatea mea cu adevărat. Este o chestie intimă, o să spun puțin. Când am văzut-o eram cu niște prieteni, eram la un balcon, ea parca și seara, când a venit la mine în vizită printr-o conjunctură, le-am spus că ea o să fie viitoarea mea soție.„a povestit Andrei Duban, pentru Fanatik.ro.

Andrei Duban a vrut dintotdeauna să se căsătorească

Andrei Duban a mai spus că a și-a dorit dintotdeauna să se însoare și a așteptat persoana potrivită. Actorul este convins că el și actuala soție, Grațiela, sunt meniți să fie împreună.

Am crezut foarte mult în această instituție, căsătoria, și nu am vrut să fac compromisuri. Am făcut multe compromsuri în viața mea, dar nu cu căsnicia, și răspunsul este că m-am căsătorit cu cine mi-a fost trimis, la 38 de ani.” a declarat Andrei Duban, pentru Fanatik.ro.

Care sunt motivele de ceartă dintre Andrei Duban și soția sa

Andrei Duban a recunoscut că între el și parteneră mai apar și mici neînțelegeri, ca în orice mariaj. Din fericire, amândoi au învățat să gestioneze foarte bine aceste momente, iar împăcarea este mereu dulce.

Sigur că apar conflicte, sigur că ne certăm, ne împăcăm. Ști de ce ne certăm noi de fapt? Că e dulce împăcarea. Nu ținem foarte mult supărarea, sunt mai mult diferențe de opinii. După ce trece, stăm amândoi și râdem, și ne întrebăm de ce am făcut-o. Ce dulce e împăcarea, asta e conlcuzia„, a mai adăugat actorul pentru aceeași sursă.

FOTO: Antena 1, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton