La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă: „Întotdeauna mi-au plăcut senzațiile tari. Mi-am dat seama că nu mai e doar despre mine”

 Radulescu Ruxandra
.

La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă. Andreea Antonescu este fericita mamă a două fiice superbe, mezina familiei, din relația cu jurnalistul Victor Vrînceanu, și fetița, din mariajul cu Traian Spak. Andreea Antonescu a vizitat-o, recent, pe fiica cea mare, care locuiește cu tatăl ei în SUA. Vedeta a dezvăluit că a fost nevoită să lase în urmă o mai veche pasiune de-a ei, după ce a născut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă. Andreea Antonescu a fost recent în America, pentru a fi alături de fiica ei cea mare, Sienna, care s-a stabilit în Statele Unite, împreună cu tatăl, Traian Spak. Fiica Andreei Antonescu și-a celebrat ziua de naștere, iar vedeta s-a bucurat de noua etapă din viața copilei. Cântăreața a făcut senzație în Statele Unite, unde s-a pozat pe motocicletă. Andreea Antonescu a declarat că nu a avut niciodată ocazia să-și ia permis de motor, acesta fiind unul dintre visurile care au rămas neîmplinite. Artista a mărturisit că a nu a vrut să se pună în pericol, după ce a devenit mamă.

andreea-antonescu-siennaandreea-antonescu-sienna

La ce pasiune a renunțat Andreea Antonescu, după ce a devenit mamă

Andreea Antonescu este pasionată de adrenalină și senzații tari, iar una dintre marile ei pasiuni rămân motocicletele. Din păcate, vedeta nu a reușit niciodată să-și ia permis de motor. Andreea Antonescu a declarat că nu a suportat ideea de a se pune în pericol, odată ce a devenit mamă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, mi-am îndeplinit cele mai multe dintre visurile pe care le-am avut și sper să mai am suficient timp ca până la final să-mi devină și restul realitate. Știți că întotdeauna mi-au plăcut adrenalina și senzațiile tari. Mi-am dorit dintotdeauna permis de motor, iar până la această vârstă nu mi-am făcut timp pentru a-l obține.

Citește și: Ce face Andreea Antonescu de fiecare dată când merge la mormântul tatălui său: ‘Viața nu e despre asta. Eu vorbesc cu el și…’

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Antonescu plecarea fiicei sale, Sienna, în America: „Numai mamă să nu fii atunci când ai sufletul împărțit pe două continente'

Fiind în State acum câteva zile, urcându-mă și conducându-l pe cel din poze, a fost pentru prima dată când, am realizat că, cel mai probabil nu voi mai ajunge să obțin acest permis pentru simplul motiv că am două fetițe acasă, care mă așteaptă secundă de secundă, au nevoie de mine ca mama, se bazează pe mine în această viață, depind de mine… Am avut o strângere de inimă și mi-am dat seama că voi lăsa acest vis neîmplinit, că nu mai e doar despre mine, pasiunile mele și confortul meu, ci doar despre viitorul lor, cu mine lângă ele, până la final', a mărturisit Andreea Antonescu pe o rețea de socializare.

Andreea Antonescu a stabilit data botezului pentru fiica ei, Venice

Andreea Antonescu a decis să-și creștineze fiica cea mică, Venice, pe 24 iunie când are loc și petrecerea de botez.

„Sunt proaspăt întoarsă din America și în perioada asta mă focusez 100% pe tot ceea ce înseamnă organizarea botezului celei de-a doua fetițe. Am stabilit data, am stabilit locația. Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă, pentru că așa este normal, și și-a și dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei, abia așteaptă, este foarte încântată! Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie.‘, a spus Andreea Antonescu pentru Click.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton