La ce procedură estetică a apelat Lavinia Pîrva pentru a avea un trup perfect, la 38 de ani: "Rezultatele se văd"

 Oana Pantazi
.

La 38 de ani și după o naștere, Lavinia Pîrva arată impecabil. Cu toate acestea, soția lui Ștefan Bănică a simțit nevoia să intervină cu o procedură estetică, din dorința de a avea trupul perfect. Iată ce a dezvăluit artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De ceva timp, Lavinia Pîrva a început o procedură de remodelare corporală, care o ajută foarte mult să se mențină în formă. Artista a mărturisit că a apelat la acest tratament acum trei săptămâni, iar rezultatele sunt deja vizibile. La 4 ani după ce a devenit mama unui băiețel adorabil, artista, care în sarcină pusese niște kilograme, acum arată senzațional.

lavinia-1lavinia-1

La ce procedură estetică a apelat Lavinia Pîrva pentru a avea un trup perfect

La 38 de ani, artista are un trup mai tonifiat ca niciodată parcă și un zâmbet pe măsură. E adevărat, în 2020, Lavinia și-a pus silicoane și apoi a apelat și la remodelarea buzelor, iar rezultatul a fost unul extraordinar. Totuși, soția lui Ștefan Bănică nu se rezumă doar la operații estetice, ci are și un regim de viață foarte ordonat, începând cu alimentația și încheind cu sportul. Recent, artista a apelat și la niște proceduri de remodelare corporală.

„Atunci când vrei să te ocupi de tine și prinzi puțin timp pentru lucrul acesta, e ca și când ai merge la serviciu. Te trezești dimineața, duci copilul la grădiniță și până termină copilul grădinița, eu sunt din procedură în procedură. Am decis lucrul acesta în urmă cu trei săptămâni și rezultatele se văd. Dar ce te faci atunci când nu beneficiezi de acest timp?', a spus Lavinia Pîrva pe Instagram.

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei: „Nu mai facem față. În ce și-ar dori să investească banii

Artista face însă și sport pentru a-și tonifia trupul, iar asta, împreună cu procedurile de remodelare corporală și o alimentație sănătoasă și echilibrată, face minuni.

„Am început săptămâna în forță, ocupându-mă de mine. Hello, iată-mă în sala de pilates, m-am reîntors la marea mea dragoste. Pilatesul mie mi-a făcut foarte mult bine, așa că vă voi ține la curent cu transformările pe care le voi avea în urma acestui minunat sport', a spus Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Ce operații estetice are Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva, în vârstă de 38 de ani, s-a lansat în urmă cu aproximativ 23 de ani. Pe atunci ea a câștigat titlurile de Miss Timișoara, în anul 2000, și Miss Litoral, în 2001. Se pare că nu ar fi fost foarte mulţumită de chipul său şi a cerut ajutorul medicului estetician. Pe vremea aceea, soţia lui Ştefan Bănică Jr., făcea echipă cu Doinița Veleanu în trupa Spicy.

Pare că a primit ajutorul medicului la nivelul nasului, chiar şi la buze. Vedeta a ales acum să nu mai poarte sprâncenele foarte subţiri, ca în anul 2000. În 2017, artista s-a căsătorit cu Ștefan Bănică, iar în 2018 a devenit pentru prima oară mamă. După ce, în timpul sarcinii, a luat foarte mult în greutate, din cauza retenției de apă, artista și-a revenit spectaculos, afișând acum un trup ca tras prin inel.

Între timp, Lavinia Pîrva și-a pus și silicoane, iar acum arată chiar mai bine ca la 20 de ani.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton