La ce tratamente estetice apelează Andreea Berecleanu, la 48 de ani, pentru un ten ferm și hidratat: "Eu nu beau suficiente lichide". De ce nu își injectează botox și acid hialuronic

 Oana Pantazi
.

La 48 de ani, Andreea Berecleanu arată senzațional. „Sticla” nu minte, așa că fanii știristei au ocazia să se convingă, atunci când ea prezintă jurnalul de la ora 18, de faptul că are un ten absolut impecabil. Cu toate acestea, Andreea susține că nu a apelat niciodată la operații estetice invazive, nici măcar la cele minim invazive, cum ar fi injecțiile cu botox și acid hialuronic. Iată cum reușește să-și mențină tenul tânăr, hidratat și ferm!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși arată cu cel puțin 10 ani mai tânără, Andreea Berecleanu mărturisește că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică, ci doar la proceduri non-invazive… Iar asta în condițiile în care este soția unuia dintre cei mai reputați chirurgi esteticieni – faimosul Constantin Stan, supranumit și chirurgul vedetelor. Iată la ce tratamente estetice apelează Andreea Berecleanu pentru un ten ferm și hidratat!

andreea-berecleanu-2andreea-berecleanu-2

La ce tratamente estetice apelează Andreea Berecleanu la 48 de ani

Paradoxal, deși are mare grijă de aspectul său fizic și, implicit de imaginea ei, Andreea Berecleanu mărturisește că nu prea bea apă, iar acest lucru e periculos pentru fermitatea pielii, care, în timp, se reduce. Cu toate acestea, jurnalista mărturisește că evită să facă injecții cu botox sau cu acid hialuronic, iar asta deoarece nu vrea să-și piardă expresivitatea.

Citește și: Andreea Berecleanu, mărturisiri dureroase despre moartea tatălui: „A făcut un AVC. Mama i-a fost alături, își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui pentru…’. Ce legătură avea cu Alexandru Arșinel / EXCLUSIV

Citește și: Pictorial exclusiv cu Andreea Berecleanu și fiica ei. Primul interviu pe care l-a acordat Eva: „Admir tot ce este ea, seriozitatea ei, blândețea, zâmbetul, dorința de a ajuta oamenii din jur’ / EXCLUSIV

„Cu siguranță, non-invazive, da (n. red. a apelat la intervenții estetice). Sunt tratamentele non-invazive, care țin de zona de cosmetologie, apoi cele minim-invazive care țin de injectabile, să zicem. Eu am o expresivitate destul de evidentă și atunci evit să apelez (n.red.: la injectabile) pentru că mie nu mi se potrivesc. Și-atunci lucrez foarte mult pe structura pielii, pe ten.

Tenul mi se pare foarte important, având în vedere că eu nu beau suficiente lichide, respectiv apă. Beau cafea, de exemplu, sau ceaiuri, dar nu beau apă foarte multă. Și-atunci trebuie să fac proceduri cum sunt cele de microneedling, cu micro ace. Nu neapărat PRP, nu neapărat cu plasmă proprie, cu sânge propriu, ci cu diferite substanțe care să hidrateze tenul și să-i dea fermitate, a declarat Andreea Berecleanu pentru Unica.ro.

În ceea ce privește rutina de frumusețe, Andreea Berecleanu povestește că folosește creme diverse, inclusiv pentru peeling, pe care la schimbă la un an și jumătate sau doi ani, iar apoi, după 2-3 ani, revine la gama folosită anterior.

Ce dietă zilnică are Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu este o persoană foarte activă și, chiar dacă nu are timp să meargă la sală, face sport acasă (exerciții pentru coloană recomandate de medic) și merge foarte mult pe jos. Cât despre mâncare, jurnalista recunoaște că seara mănâncă lejer, însă peste masa de prânz nu sare niciodată.

„Este în funcție de cum sunt drumurile. Sunt o persoană foarte activă. Lucrez foarte mult pe zona de comunicare. Apoi după-amiaza este dedicată televiziunii și muncii de redacție. Încerc să mănânc la prânz, e foarte important, chiar dacă nu se întâmplă la o oră fixă. Poate fi ora 13, 14, chiar 15, în funcție de ședințele pe care le am peste zi, dar nu sar peste masa de prânz.

Seara încerc să am o masă mai lejeră. Dacă la prânz mănânc pește, mănânc mult pește și multe fructe de mare, multe salate, seara mănânc iaurt ori alternez. Dacă la prânz îmi fac o omletă, mănânc seara pește. În orice caz, lucruri destul de lejere. Nu neapărat pentru o dietă în sine, pentru a nu acumula kilograme, cât pentru un somn ușor”, a mai spus ea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton