Iustina, Cornel și Marcel au făcut show la Insula Iubirii România, dar la Insula Iubirii Spania sunt numai evenimente neașteptate! Țipete, ambulanțe, leșinuri...

 Dumba Gabriela
.

Insula Iubirii s-a încheiat, însă ecoul celor întâmplate acolo încă se mai aude pe rețelele de socializare, iar personajele principale ale ultimului sezon, Cristina și Andrei Rotaru sau Iustina și Cornel, sunt memorabile. Însă, oricât de mult i-a revoltat pe fanii emisiunii ceea ce au făcut concurenții români în Thailanda, se pare că se poate și mai rău, iar dovadă în acest sens este Insula Iubirii Spania, acolo unde se lasă cu țipete, leșinuri, ambulanțe…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dacă fanii emisiunii Insula Iubirii România au fost șocați de scandalul dintre Iustina și Cornel sau de curajul cu care Andrei Rotaru și-a trăit povestea de iubire cu ispita Diandra sub ochii soției, la Insula Iubirii Spania e chiar mai rău!

_2024_08_iustina-insula-iubirii–5-.jpg_2024_08_iustina-insula-iubirii–5-.jpg

Ce se întâmplă la Insula Iubirii Spania. Evenimente neașteptate pe bandă rulantă

La Insula Iubirii Spania, concurenții sunt mult mai sinceri și implicați în experiența pe care o trăiesc acolo. Dau frâu sentimentelor fără să se gândească dacă dă bine la televizor să o facă, nu-și ascund trăirile și merg pe principiul „fie ce-o fi!”.

Spre exemplu, la emisiune au participat, la un moment dat, Elena și David, doi tineri care au intrat în show absolut siguri pe iubirea lor, dar și logodiți. La final însă, totul s-a lăsat cu țipete și ambulanțe la fața locului. Deși era foarte îndrăgostit de iubita lui, tânărul a căzut în ispită cu Maria. Nu o dată, ci de mai multe ori. Dacă la primul Bonfire, David s-a sărutat cu ispita, iar Elena a fost extrem de afectată, ulterior lucrurile au degenerat, citează romaniatv.net.

În timpul confruntării altei concurente, Elena a leșinat, iar imaginile au devenit virale pe internet. Echipa emisiunii a intervenit rapid și a fost dusă la ambulanță, spre marea sperietură a colegelor ei:

Este sub supravegherea medicilor, i-a scăzut brusc tensiunea. Credem că cel mai bine este să nu se întoarcă la confruntare', le-a comunicat prezentatoarea Sandra Barneda celorlalte fete.

Vedetele ultimului sezon Insula Iubirii România

Fără doar și poate, vedetele ultimului sezon Insula Iubirii România au fost Cristina și Andrei Rotaru. Căsătoriți de 10 ani, cei doi au intrat în emisiune convinși că relația dintre ei este una solidă și invidiată de toți prietenii de acasă. S-au cunoscut tot într-o emisiune TV, s-au căsătorit în alta și, în cele din urmă, s-au despărțit tot la televizor.

Însă, șocantă a fost rapiditatea cu care el s-a îndrăgostit de ispită, în prima zi în care a cunoscut-o și a decis să dea frâu liber instinctelor, chiar dacă avea de zece ani o soție. Andrei s-a scuzat, imediat, spunând că, de fapt, el nu a fost niciodată fericit acasă. Cert este că ispita l-a părăsit după Insula Iubirii, el a divorțat de soția lui, ulterior s-au împăcat și până la urmă și-au spus adio.

Iustina și Cornel au fost, de asemenea, unele dintre personajele principale de la Insula Iubirii România, însă în cazul lor a fost cu final fericit. Au mers în Thailanda când aveau nunta planificată, doar că în emisiune s-au despărțit.

Citește și: Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu. Fostul fotbalist a fost refuzat mult timp: „Nu-i dădeam nicio șansă, eram foarte tânără. M-a cerut în căsătorie după 3 luni…’

Citește și: Cum gestionează Adelina și Cristi Chivu certurile în căsnicie, după 15 ani: „Cred că faptul că el e plecat des ne dă ocazia să…' / Imagini rare cu familia fostului fotbalist: soția arată superb la 42 de ani, iar fetele îi seamănă

Citește și: Simona Gherghe, întâlnire neașteptată cu actrița Kate Hudson în vacanța petrecută în Grecia: „Am rugat-o să facă o poză cu noi. Cu zâmbetul acela fermecător, pe care îl știți din filme…'

Ea l-a jignit îngrozitor, crezând că s-a cuplat cu una dintre ispite, doar că în ultima ediție a emisiunii a aflat că este însărcinată. Astfel, au decis să se împace, ajunși în România s-au căsătorit și acum se pregătesc să-și întâmpine copilul.

Nicușor Craiu, fost fotbalist la Real Madrid, a participat cu iubita la Insula Iubirii Spania

În 2021, Nicușor Craiu, fost fotbalist la Real Madrid, a participat cu iubita la Insula Iubirii Spania. Stabilit în Spania, Nicușor Craiu și iubita lui, un fotomodel spaniol, au participat la „La isla de las tentaciones”, echivalentul Insulii Iubirii, din Spania, emisiune care se bucură de popularitate ca și la noi.

Cei doi au fost unul dintre cele patru cupluri care și-au testat relația pentru a vedea dacă pot avea un viitor împreună și dacă pot rezista tentațiilor. Se pare că relația lor nu a existat și în presă au apărut informații că s-au despărțit după emisiune.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton