Larisa Drăgulescu a născut un băiețel: "Puiul meu...". Prima imagine cu bebelușul

 Radulescu Ruxandra
.

Larisa Drăgulescu a născut un băiețel. Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a adus pe lume cel de-al treilea copil. Vedeta a adus pe lume un băiețel sănătos și a dat de veste fanilor, pe contul personal de socializare. Larisa Drăgulescu a postat, de asemenea, și prima imagine cu micuțul, alături de un mesaj plin de dragoste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Larisa Drăgulescu a născut un băiețel. Larisa Drăgulescu este fericita mămică a trei copii, căci tocmai a adus pe lume un băiețel. Vedeta mai are o fetiță, Beeatrice, 18 ani, și un băiat, Richard, 17 ani, din mariajul cu gimnastul Marian Drăgulescu. Recent, Larisa Drăgulescu a anunțat pe rețelele de socializare că a născut un băiețel și a postat și prima imagine ținându-și micuțul la piept. Iată mai multe detalii!

img-85img-85

Larisa Drăgulescu a născut un băiețel

Larisa Drăgulescu tocmai a devenit mămica a trei copii, căci vedeta a mai adus pe lume un băiețel. Copilașul este sănătos, iar vedeta este din cale afară de fericită. Larisa Drăgulescu a postat deja o imagine emoționantă, din maternitate, în timp ce-l ține în brațe pe puiul ei. Aceasta a transmis și un mesaj de duios:

'Puiul nostru', a scris Larisa Drăgulescu în dreptul imaginii.

Citește și: Larisa Drăgulescu va avea un băiețel. De ce nu renunță la OnlyFans și câți bani câștigă: „De aici am cele mai multe venituri’

Citește și:De ce boală suferă Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Viitoarea mămică își face singură injecții zilnic

Larisa Drăgulescu a avut probleme cu sarcina

Cu câteva luni, înainte să dea naștere, Larisa Drăgulescu a declarat că se confruntă cu anumite probleme în sarcină. Vedeta declara, la acel moment, că se simte din ce în ce mai obosită și că se deplasează tot mai greu.

Simt că e mai greu așa, mi se pare foarte grea burtica, o simt foarte grea și este din ce în ce mai greu. Abia aștept să treacă timpul, să nasc. Ziua mai trece cum mai trece, nu simt chiar așa de greu, dar noaptea îmi este foarte greu, nu dorm bine, nu mă odihnesc, este greu‘, a declarat Larisa Drăgulescu, potrivit Antena Stars.

Larisa Drăgulescu, despre tatăl celui de-al treilea copil

Larisa Drăgulescu are doi copii din relația cu Marian Drăgulescu. Beatrice, în vârstă de 18 ani și și Richard, 17 ani. Vedeta este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Larisa Drăguleascu a dezvăluit că tatăl copilului a fost foarte fericit când l-a anunțat că este însărcinată.

„A fost foarte fericit și foarte bucuros. Cred că este cel mai bucuros dintre toți pentru că el nu are alt copil. Oarecum ne-am mutat împreună, stăm mai mult împreună, stă cu mine în cea mai mare parte a timpului, are grijă de mine, mă ajută foarte mult cu orice am nevoie și este foarte atent. Ne merge foarte bine relația’, a spus Larisa Drăgulescu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton