Larisa Drăgulescu s-a lansat în afaceri împreună cu fata ei, dar nu renunță la Only Fans: "Îmi ocupă tot timpul"

 Dumba Gabriela
.

Larisa Drăgulescu s-a lansat în afaceri împreună cu fata ei, dar nu renunță la Only Fans. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că le poate face pe toate, chiar dacă îi ocupă tot timpul, însă fata ei este mare, are 18 ani, și îi este de un real ajutor. Ce afaceri face Larisa Drăgulescu împreună cu fata ei, Beatrice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mamă a doi copii, Larisa Drăgulescu a fost nevoită să se descurce cu banii și când a văzut că o aplicație pentru adulți, Only Fans, îi aduce mulți bani, n-a mai renunțat la ea. Deși a fost criticată că vinde fotografii deocheate cu ea pe internet, Larisa Drăgulescu a ignorat gura lumii, iar acum încearcă să facă bani și altfel și s-a lansat în afaceri.

564564

Ce afacere și-au făcut Larisa Drăgulescu și fata ei

Larisa Drăgulescu și-a deschis recent un salon de înfrumusețare în Reșița, acolo unde locuiește împreună cu cei doi copii ai săi. Larisa și fiica sa, Beatrice, au făcut un curs de make-up de curând și vor machia amândouă în salon.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este mândră că a reușit să îi ofere fiicei sale primul ei job.

„Am un salon de beauty, eu mă ocup de make-up împreună cu fata mea. Am făcut școala de make-up de curând, abia ce am terminat-o de 2-3 săptămâni, mi-a plăcut foarte mult, am descoperit că îmi place să fac chestia asta. Fiica mea are 18 ani, e numai bine că i-am oferit și ei primul job. E prima mea afacere', a spus Larisa Drăgulescu pentru spynews.ro.

Totuși, Larisa Drăgulescu nu a renunțat la Only Fans, platforma destinată adulților, pentru că îi aduce un venit subtanțial și deocamdată le poate face pe toate.

„Este bine, momentan îmi ocupă tot timpul și îmi place foarte mult. Merg în fiecare zi la salon, e vizavi de casa mea și îmi e foarte ușor. O am și pe aceea (n.r. – Only Fans) în continuare, merge fără probleme, nu mai trebuie să fac nimic, acolo există deja tot ce trebuie să existe pe ea.', mai spune Larisa Drăgulescu.

Citește și: De ce s-au certat iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, fix înainte să divorțeze oficial:„Mi s-a părut bătaie de joc

Citește și: Cum a reacționat Clara Chia când a întâlnit-o pe Shakira pentru prima oară, înainte să devină iubita lui Pique

Citește și: Andi Moisescu și-a câștigat primii bani ca vânzător de ziare. Ce afacere a avut în adolescență

Larisa Drăgulescu are o avere de 2 milioane de euro

La mai bine de 14 ani de la divorțul de Marian Drăgulescu, Larisa Drăgulescu activează pe site-urile pentru adulți, iar la un moment dat câștiga și 50.000 de euro lunar. De asemenea, aceasta se laudă cu o avere de 2 milioane de euro.

„Am lucrat în Dubai, în Germania în cluburi de noapte, am câştigat sume mari lunar. Uneori făceam şi 50.000 de euro pe lună. Am toţi banii făcuţi scrişi, dar nu am făcut o sumă. Am în jur de două milioane de euro. O seară „la muncă” înseamnă să fac bărbaţii să se simtă bine', a declarat ea acum ceva vreme la PRO TV.

În prezent, Larisa Drăgulescu deține șase apartamente, un salon de înfrumusețare, iar în curând își dorește să cumpere spațiu pentru un teren sintetic.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag. Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online (…) Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât', spunea Larisa Drăgulescu în emisiunea „La Măruță'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton