Larisa Iordache, cerută în căsătorie de Cristian Chiriță: "Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA"

 Radulescu Ruxandra
.

Larisa Iordache, cerută în căsătorie de actualul iubit. Larisa Iordache, multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat, marţi, că a fost cerută în căsătorie chiar în prima zi a anului. Larisa Iordache a spus marele „Da”, logodnicului ei, Cristian Chiriţă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache, 27 de ani, multipla campioană mondială la gimnastică, și-a surprins fanii cu o veste extraordinară de bună, la început de an. Îndrăgita sportivă a fost cerută în căsătorie de actualul partener, Cristian Chiriță, chiar în prima zi a anului. Larisa Iordache a acceptat desigur cu foarte mult entuziasm și a dat vestea pe conturile de socializare. Cei doi și-au făcut publică relație în aprilie 2023 și iată că la nici măcar un an distanță, au decis să facă marele pas.

416609382_917551186405029_2599516929561072784_n416609382_917551186405029_2599516929561072784_n

Larisa Iordache, cerută în căsătorie de Cristian Chiriță

Larisa Iordache a fost luată prin surprindere, în prima zi a anului, de către partenerul ei Cristian Chiriță cu o cerere în căsătorie. Fosta gimnastă, campioană mondială multiplă, a anunțat pe rețelele de socializare că a spus „Da” logodnicului ei, alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții. Larisa Iordache a publicat o imagine adorabilă alături de cel care îi va deveni, în curând, soț.

Citește și: Larisa Iordache a fost la un pas să-și piardă un rinichi: „Am ajuns la spital cu criză, cu febră și infecție'

Citește și: Larisa Iordache are un nou iubit: „Nu vreau să grăbesc absolut nimic’

Citește și: Cine este noua iubită a lui Radu Ștefan Bănică. S-au pozat în timp ce se sărutau pasional: „Ce frumos vă stă!”

Citește și: Ecaterina Ladin, alias Dalida din Las Fierbinți, a născut al treilea copil. Prima imagine cu băiețelul actriței: „Încă o minune venită în viața noastră'

01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă', a scris Larisa Iordache în dreptul fotografiei.

Larisa Iordache, despre logodnicul Cristian Chiriță: „Poate fi sufletul meu pereche”

Larisa Iordache este, de obicei, discretă în privința vieții personale, însă, în cadrul unui interviu pentru Viva.ro., ea a recunocut că actualul partener, Cristian Chiriță, este sufletul ei pereche.

„Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche', a mărturisit, cu ceva timp în urmă, Larisa Iordache.

Larisa Iordache, reacție după ce a fost acuzată că i-a furat iubitul lui Bernadette Szocs

Actualul logodnic al Larisei Iordache face, de asemenea, parte din lumea sportului, fiind fost campion național la tenis de masă. Chiriță a avut o relație și cu Bernadette Szocs, cea mai sexy jucătoare de tenis de masă.

La scurt timp după ce a oficializat relația cu Cristian Chiriță, fostul iubit al lui Bernadette Szocs, gimnasta Larisa Iordache a fost deranjată de zvonurile, potrivit cărora, ea ar fi implicată într-un triunghi amoros. Românca a ținut să clarifice situația și a oferit o declarație oficială pe contul ei de socializare.

„Nu a existat niciodată vreun așa zis triunghi amoros. Nimeni nu a luat pe nimeni de la nimeni! Nu suntem proprietatea nimănui, doar ca fapt divers.) Așa cum am declarat, totul a decurs normal, întâmplător și frumos din momentul în care ne-am întâlnit. Fiind singuri amândoi de ceva vreme, împăcați cu trecutul nostru și fără niciun regret am dat curs emoțiilor dintre noi.', a scris Larisa Iordache pe InstaStories.

FOTO: Instagram




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton