Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, sunt pregătiți să aibă un copil: "Avem puțin timp să stăm cu familia pentru că ne-o creăm pe a noastră". Cum se înțelege Chiriță cu tatăl gimnastei / EXCLUSIV

.

Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, sunt pregătiți să aibă un copil. Multipla campioană mondială Larisa Iordache, 27 de ani, și logodnicul ei, campionul la tenis de masă, Cristian Chiriță, trăiesc o adevărată poveste de iubire, care a culminat la începutul anului cu o cerere în căsătorie. Prezenți la avanpremiera show-ului Power Couple, difuzat pe Antena 1, cei doi ne-au dezvăluit că vor să aibă un copil, cât mai curând. Gimnasta a spus și ce ezitări a avut la începutul relației cu Chiriță, dar și cum se înțelege tatăl ei cu actualul logodnic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

larilari

Larisa Iordache și logodnicul ei, Cristian Chiriță, sunt pregătiți să aibă un copil

Larisa, tu și Cristian Chiriță deja formați un power-couple. Ai spus „da” la marea întrebare, chiar la începutul anului.

Am spus „Da” la cea mai mare provocare a vieții mele, sunt pe mâini bune și se descurcă foarte bine în a avea grijă de mine, în a mă iubi, în a mă susține în orice am eu nevoie.

Relația voastră a evoluat destul de repede. Larisa, care sunt planurile voastre în privința unui copil?

Ne dorim să ne creăm familia noastră. De când am început relația pe care o avem am început cu gânduri serioase și am discutat ce anume ne dorim de la viața profesională și de la viața personală și ce ne dorim de la o relație și cu atât mai mult am intrat cu dorința de a nu ne pierde timpul pentru că nu are rost să ținem un om pe loc, având în vedere că sunt atâți oameni pe lumea asta. Se pare că am găsit ceva potrivit amândoi Suntem foarte deschiși unul față de altul pentru că comunicarea este cheia.

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar…

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț: „Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă’ / INTERVIU

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că există momente de gelozie între ea și logodnicul ei, Cristian Chiriță: „Suntem amândoi, nu ne putem ascunde de asta'. Ce spune despre nunta lor

Citește și: Când fac cununia civilă Larisa Iordache și Cristian Chiriță și câte perechi de nași vor avea: „Oricât de mult m-aș uita la rochii, mie îmi plac foarte mult…”

Larisa, cum se înțelege tatăl tău cu actualul logodnic? Cum au reacționat părinții lui când te-au cunoscut?

Larisa Iordache: Tata a fost foarte încântat de el, îi place foarte tare, ei doi comunică chiar și când nu sunt eu prezentă, ceea ce mi se pare foarte frumos, se înțeleg foarte bine și asta mă bucură foarte tare. Avem însă foarte puțin timp împreună la dispoziție și e greu să găsim timp și pentru ceilalți, acesta e cel mai greu lucru să ne împărțim timpul. Eu cu părinții lui mă înțeleg extraordinar.

Cristi Chiriță: Avem puțin timp să stăm cu familia pentru că ne-o creem pe a noastră.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță

Cum a început povestea voastră de iubire, cum v-ați întâlnit prima dată? Vă cunoșteați dinainte, fiind amândoi din lumea sportului? Ați vorbit pe social-media mai întâi? Cine a făcut primul pas?

Cristian Chiriță: Mi-am făcut eu curajul și am vorbit puțin mai mult… (râde)

Larisa Iordache: El a făcut primul pas și m-a abordat pe Instagram și am vorbit cam vreo 3-4 săptămâni prin mesaje, având în vedere că suntem amândoi din sport, am avut multe subiecte de discuție. Eu, la un moment dat, mă duceam să cumpăr croissante cu migdale, și el a zis „poate îmi iei și mie unul” eu am cerut mai multe croissante, adică cu unul în plus și când s-a făcut seară: i-am zis „măi am un croissant pentru tine, trebuie să vin să ți-l aduc”. Și atunci ne-am întâlnit, am stat de vorbă, ca și prieteni, și după aceea, ușor, ușor, am lăsat lucrurile să meargă. Eu eram cumva reținută pentru că nu știam dacă sunt capabilă să-i ofer afecțiunea de care ar avea el nevoie, sau pe care o merită. Ulterior, după ce el și-a deschis sufletul față de mine și mi-a zis „este alegerea ta” vrei să stau lângă tine ca prieten, ca iubit, sunt aici lângă tine, cum vrei tu”. Mi-am zis că din moment ce există această deschidere din partea lui , am zis ok bine, și așa a început.

Larisa, cum te răsfață iubitul tău? Spune-mi cel mai recent gest romantic pe care l-a făcut pentru tine, în ultima vreme?

Este foarte ratent la detalii, foarte răbdător, foarte romantic, și știe să te surprindă. Acum câtva zile, am fost să mâncăm ceva în oraș, iar eu am dispărut puțin de la masă, pentru că m-am dus până la baie, iar el s-a dus să-mi ia un buchet de flori, și când am venit la masă m-am trezit cu buchetul de flori lângă mine. Mai sunt momente când eu sunt în timpul antrenamentului cu copiii și mă sună curierul deși eu nu am comandat nimic și mi se spune „Soțul dvs. v-a trimis un buchet de flori”. Îmi trimite flori când sunt la muncă îmi comandă de mâncare face tot felul de gesturi față de mine și are grijă de mine.

Cum o susține Cristian Chiriță pe Larisa Iordache: „Eu sunt temătoare și rezervată, iar el îmi spune…”

Pare că, într-adevăr, vă potriviți foarte bine împreună. Amândoi sunteți sportivi de performață, ceea ce înseamnă ambiție și o formă fizică foarte bună. Spuneți-mi ce alte calități l-ar recomanda pe celălalt pentru un show precum „Power-couple”?

Cristian Chiriță: Este descurcăreață, e răbdătoare, gândește foarte bine înainte să acționeze, gândește de mai multe ori pentru a găsi cea mai bună soluție și e foarte puternică psihic, deci cred că s-ar descurca de minune.

Larisa Iordache: Cristian e foarte curajos în primul rând, cred că are momente când este mai curajos decât mine, este foarte stăpân pe el și e descurcăreț în absolut orice, caută mereu soluții și cred că e fain, din partea lui, că eu una stau să mă gândesc foarte mult la niște lucruri, iar el acționează. Pune piciorul în prag și face lucrurile așa cum trebuie.

Crezi că partenerul tău te ajută să ai mai multă încredere în propriile tale decizii?

Da, este foarte optimist în primul rând este un om care merge mereu pe un vibe plăcut, pe o vibrație foarte înaltă, la nivel emoțional, și e foarte carismatic din toate punctele de vedere. Mă încurajează mereu, mai ales atunci când e vorba să fac ceva iar eu sunt temătoare și rezervată, el îmi spune: „du-te, dacă nu încerci nu ai cum să afli ce se va întâmpla” îmi spune: „uite nu ai nimic de pierdut, ce poate să se întâmple”.

FOTO: Instagram Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton