Larisa Iordache recunoaște că există momente de gelozie între ea și logodnicul ei, Cristian Chiriță: „Suntem amândoi, nu ne putem ascunde de asta”. Ce spune despre nunta lor

 Dumitrache Laura
.

Larisa Iordache recunoaște că există gelozie între ea și logodnicul ei, Cristian Chiriță. Larisa Iordache s-a retras din gimnastică în 2021, iar acum îi antrenează pe copii. Pe plan personal, vedeta este foarte fericită și trăiește o poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar, recent, fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Iordache recunoaște că există gelozie între ea și logodnicul ei, Cristian Chiriță. Larisa Iordache este una dintre cele mai cunoscute gimnaste de la noi din țară. După numeroase accidentări la picior, Larisa Iordache a hotărât să se retragă din gimnastică în urmă cu doi ani, iar acum se dedică antrenării copiilor care vor să aibă o carieră în sportul românesc.

IUBIT LARISAIUBIT LARISA

În vârstă de 26 de ani, Larisa Iordache trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, Cristian Chiriță. Cei doi sunt împreună de câteva luni și s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Campioana a fost cerută în căsătorie și a dat vestea chiar la începutul acestui an.

Citește și: Cum a reușit Larisa Iordache să treacă peste despărțirea de iubit: „Pentru a mă reface după ultima relație… încerc să-mi găsesc un echilibru” / EXCLUSIV

Citește și:Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Citește și:George Simion și soția lui, Ilinca, au dezvăluit sexul bebelușului. Primele declarații ale politicianului: „E așa cum a vrut ea…”

Citește și:Adele s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Rich Paul, după doi ani de relație: „Am făcut-o”. Modul inedit prin care artista a dat marea veste

Larisa Iordache recunoaște că există gelozie între ea și logodnicul ei, Cristian Chiriță

Larisa Iordache are o carieră de succes și trăiește o poveste de dragoste frumoasă de câteva luni alături de iubitul ei, Cristian Chiriță. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare și se înteleg foarte bine și se susțin în orice situație. Deși sunt împreună doar de câteva luni, Larisa Iordache și Cristian Chiriță au gânduri serioase și chiar se gândesc la nuntă. Iar noi îi credem pe cuvânt, având în vedere că tânărul a cerut-o deja în căsătorie.

„Cu siguranţă am început această relaţie cu gânduri serioase amândoi. Nu ne place să pierdem timpul. Vrem să construim ceva frumos. Nu am discutat în amănunt despre nuntă, doar ne dorim ca relaţia să meargă într-o direcţie sănătoasă. Cu siguranţă va avea loc nunta, însă acum încercăm doar să ne bucurăm de orice moment petrecut împreună', a spus Larisa Iordache pentru fanatik.ro.

Larisa Iordache: „Suntem geloși amândoi, nu ne putem ascunde asta…”

Larisa Iordache și-a oficializat relația cu Cristian Chiriță în urmă cu câteva luni și radiază de fericire. Fosta gimnastă este mândră de iubitul ei și se declară mai fericită ca niciodată. Partenerul Larisei Iordache a avut în trecut o relație cu Bernadette Szocs, campioană la tenis de masă. Mai mult, la un moment dat s-a spus că Larisa Iordache ar fi intervenit în relația lor, dar fosta gimnastă a lămurit situația și a declarat că relația lor a început când erau amândoi singuri. În ceea ce privește gelozia, fosta gimnastă a mărturisit că între ea și iubitul ei nu au loc mereu doar momente frumose. Larisa Iordache că atât ea, cât și Cristian Chiriță, sunt geloși.

„Dacă nu există puţină gelozie, nu există iubire. Suntem geloşi amândoi, nu ne putem ascunde de asta, pentru că ne iubim.Discutăm însă despre absolut orice, ne-am oferit această deschidere. Ne suntem loiali psihic, sufleteşte, fizic. Ştim şi suntem conştienţi că ne dorim un viitor împreună, iar episoadele de gelozie absurde nu îşi au locul',a mai spus fosta gimnastă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton